- הוסף לסימניות
סופסופ זה נפתח לי מקודם בנטפרי וזה ממש יפה. יש מצב לעשות לי עוד דוגמא שונה שיהיה לי 2 סגננות? תודה רבה!!!אני לא מצליח להבין את המייל.
כותב לי שאין מייל כזה.
אפשר להשאיר כאן הכל חוץ מהסיומת(אסור לפרסם מייל)
סופסופ זה נפתח לי מקודם בנטפרי וזה ממש יפה. יש מצב לעשות לי עוד דוגמא שונה שיהיה לי 2 סגננות? תודה רבה!!!אני לא מצליח להבין את המייל.
כותב לי שאין מייל כזה.
אפשר להשאיר כאן הכל חוץ מהסיומת(אסור לפרסם מייל)
הנה עוד אחד.סופסופ זה נפתח לי מקודם בנטפרי וזה ממש יפה. יש מצב לעשות לי עוד דוגמא שונה שיהיה לי 2 סגננות? תודה רבה!!!
תודה רבה!!! אני מאמינה שיקח לנטפרי משו כמו 10 דקות כדי לאשר את התמונה... לא נורא אני יחכה בסבלנות בכל אופן ממש תודה רבה!!!
עדיין הקודם לא נפתח...תודה רבה!!! אני מאמינה שיקח לנטפרי משו כמו 10 דקות כדי לאשר את התמונה... לא נורא אני יחכה בסבלנות בכל אופן ממש תודה רבה!!!
אני יכול לשלוח למייל אם אתם רוצים תכתבו ללא הסיומת.עדיין הקודם לא נפתח...
סוף כל סוף AI זה AI אי אפשר לשנות את זהזה מיועד לפאדיחות תראה כמה ידיים יש לחרדים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים