שיתוף חופשי שיתוף חופשי ליצירות שלך ב AI

יצירות לשימוש חופשי
החוף הנפרד-יותר בשר ממים😉
20250808_0306_נערות צנועות בים_simple_compose_01k23g12d2fvkrz7y11j14w3n7.png

לא הכי קשור...

ידעתם שסורה כותב כזה טוב?
הוא היה אמור לכתוב
"משה אמת ותורתו אמת"
הליף בין המ' לש' ות' במקום ר'
מה אומרים יהיה אפשר להעלות לאתגר של מוצ"ש או שימחקו בגלל הכתב?
@מנהל ai אשמח שתגיד לי אם יש קטע להעלות
20250808_1329_חייל כותב על קיר_simple_compose_01k24khtc3f1fas5c9y390rr2j.png

איך אני כותב לו פורמט כזה שתמונה מסוימת תשתקף על תמונה מסוימת?
איך זה נקרא בשפה שלו? אני מנסה כבר שעה...
אודה למומחים אם יעזרו לי, @עוסק-בתורה @נכון מאוד @טוב עין @יופלה אפרסק ???

איך אני כותב לו פורמט כזה שתמונה מסוימת תשתקף על תמונה מסוימת?
איך זה נקרא בשפה שלו? אני מנסה כבר שעה...
אודה למומחים אם יעזרו לי, @עוסק-בתורה @נכון מאוד @טוב עין @יופלה אפרסק ???
יצירת אמנות דיגיטלית מרהיבה המשלבת שתי סצנות בטכניקת חשיפה כפולה (Double Exposure), ויוצרת קומפוזיציה עשירה בסמליות.
צריך להגדיר מה יהיה ברקע התמונה,ומה תהיה הצללית המשתקפת על התמונה ומה יהיה בתוך הצללית
אני אחפש עוד מעט פרומט לתמונה כזו שיצרתי

יצירת אמנות דיגיטלית מרהיבה המשלבת שתי סצנות בטכניקת חשיפה כפולה (Double Exposure), ויוצרת קומפוזיציה עשירה בסמליות.
צריך להגדיר מה יהיה ברקע התמונה,ומה תהיה הצללית המשתקפת על התמונה ומה יהיה בתוך הצללית
אני אחפש עוד מעט פרומט לתמונה כזו שיצרתי
תודה רבה,
מעניין איך עדיין אין לך יוצרי AI...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה