שיתוף חופשי שיתוף חופשי ליצירות שלך ב AI

יצירות לשימוש חופשי
אני רואה קיבלת השראה מאיזה מישהו... מצטער על הגסות של הרמז...

אתה מתכוון לזה:??????

אם כן אז
מצטער על הגסות של הרמז...
אבל תעשה סקר למי זה נראה בית המקדש...

1754249879430.png

לא.
מוצאי ט' באב.
זה מה שמתאים.
ממי??
תיארתי לעצמי שאני נותן לך הזדמנות....
אבל לא ניצלת אותה....😜
פשוט עשיתי המון תמונות של בית המקדש בעיקר באתגר השבועי שלאהבת חינם, חשבתי שתפסת טרמפ...
ואקרא שוב!!! די לרדת עלי, @יצחק., גם אם יש לך חגורה של "יוצרי AI"...
כמובן הכל בצחוק ובקטע טוב...
אגב, איך באמת אתה עושה את התמונות שלך כל כך טובות? אף בינה לא יודעת מה זה בית המקדש? והדגשתי, של היהודים לא מוסלמים או סינים או צ'רקסים וכדו'...

@CHERRY#, את מפציצה היום, תעזרי לנו לעמוד בקצב;)
תנסה ב copilot/ Gemini
@חסיד מתפתח - לאט לאט מתפתחים וגם לך בעזר"ה יהיה יום אחד
א.הסבר קצת על coplict, האם זה חינמי? נכנסתי ואני לא רואה שם אפשרות של יצירת תמונה
ב.יאללה, תפאדל, דרגו אותי באתגרים, ואולי יום אחד...

@CHERRY#, את מפציצה היום, תעזרי לנו לעמוד בקצב;)

א.הסבר קצת על coplict, האם זה חינמי? נכנסתי ואני לא רואה שם אפשרות של יצירת תמונה
ב.יאללה, תפאדל, דרגו אותי באתגרים, ואולי יום אחד...
copilat - אחת הבינות הכי טובות שאני מכיר ביצירת תמונות, במיוחד יהודים..
פשוט תבקש ממנו שיצור.
(זה חינם, אני לא מכיר תוכנית בתשלום שם.)

copilat - אחת הבינות הכי טובות שאני מכיר ביצירת תמונות, במיוחד יהודים..
פשוט תבקש ממנו שיצור.
(זה חינם, אני לא מכיר תוכנית בתשלום שם.)
לא ראיתי שם אפשרות של צור תמונות. אתה בנטפרי? אם לא אולי זה קשור

זה סגור בנטפרי. לכן אין לי אפשרות של "צור תמונה". בכל מקרה תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה