- הוסף לסימניות
אני רואה קיבלת השראה מאיזה מישהו... מצטער על הגסות של הרמז...
אתה מתכוון לזה:??????
אם כן אז
אבל תעשה סקר למי זה נראה בית המקדש...מצטער על הגסות של הרמז...
אני רואה קיבלת השראה מאיזה מישהו... מצטער על הגסות של הרמז...
אבל תעשה סקר למי זה נראה בית המקדש...מצטער על הגסות של הרמז...
ואוו! אהבתי את האווירה.
פשוט עשיתי המון תמונות של בית המקדש בעיקר באתגר השבועי שלאהבת חינם, חשבתי שתפסת טרמפ...לא.
מוצאי ט' באב.
זה מה שמתאים.
ממי??
תיארתי לעצמי שאני נותן לך הזדמנות....
אבל לא ניצלת אותה....![]()
תנסה ב copilot/ Geminiאיך באמת אתה עושה את התמונות שלך כל כך טובות? אף בינה לא יודעת מה זה בית המקדש? והדגשתי, של היהודים לא מוסלמים או סינים או צ'רקסים וכדו'...
@חסיד מתפתח - לאט לאט מתפתחים וגם לך בעזר"ה יהיה יום אחדגם אם יש לך חגורה של "יוצרי AI"...
חגורה של "יוצרי AI"...
א.הסבר קצת על coplict, האם זה חינמי? נכנסתי ואני לא רואה שם אפשרות של יצירת תמונהתנסה ב copilot/ Gemini
@חסיד מתפתח - לאט לאט מתפתחים וגם לך בעזר"ה יהיה יום אחד
copilat - אחת הבינות הכי טובות שאני מכיר ביצירת תמונות, במיוחד יהודים..@CHERRY#, את מפציצה היום, תעזרי לנו לעמוד בקצב
א.הסבר קצת על coplict, האם זה חינמי? נכנסתי ואני לא רואה שם אפשרות של יצירת תמונה
ב.יאללה, תפאדל, דרגו אותי באתגרים, ואולי יום אחד...
לא ראיתי שם אפשרות של צור תמונות. אתה בנטפרי? אם לא אולי זה קשורcopilat - אחת הבינות הכי טובות שאני מכיר ביצירת תמונות, במיוחד יהודים..
פשוט תבקש ממנו שיצור.
(זה חינם, אני לא מכיר תוכנית בתשלום שם.)
לא ראיתי שם אפשרות של צור תמונות. אתה בנטפרי? אם לא אולי זה קשור
![]()
Microsoft Copilot: Your AI companion
Microsoft Copilot is your companion to inform, entertain and inspire. Get advice, feedback and straightforward answers. Try Copilot now.copilot.microsoft.com
התמונה הראשונה שלך חסומה בנטפרי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים