שיתוף יעוץ ושאלה

• הוסף לסימניות
שלום לחברי הפורום -
הפעם אני לא מעלה ציורים שלי.לכל זמן ועת...
הייתי רוצה לשתף אתכם בציוריה הנפלאים של הציירת ש.ויינר
כמו שתוכלו לראות, מדובר ביצירות יחודיות ואיכותיות ברמה גבוהה,
תוך שליטה מדהימה בטכניקה של ציורי אקוורל.
אני מעלה טעימה מכמה תחומים כג' יודאיקה,נוף,תמונות רבנים וכו'
הציורים בגדלים שונים ובהדפסה איכותית ויחודית מאד.
--
רציתי לשאול, מי שמכיר ויודע כיצד יש דרך לשווק ציורים אלו לחו"ל או בדרכים אחרות
נשמח מאד לשמוע מנסיונכם!
הרבה הנאה וחודש טוב ומבורך !
נ.ב
כל הזכויות שמורות - אין להוריד למחשב וכו'
כדאי ל"הקליק" פעמים על התמונה לראותה בהגדלה ..

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 118.3 · צפיות: 21
  • Untitled-1.jpg
    KB 176 · צפיות: 21
  • Untitled-3.jpg
    KB 144.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
זה מדהים ביפיו !!
אני משוגע על צבעי מים !!

• הוסף לסימניות
יש לי שם של מישהו.אשלח באישי.לא יודעת אם מעונין בפרסום.
ציורים מדהימים.

• הוסף לסימניות
מה שעולה לי כרגע בראש, לרמה של הציירת הנפלאה, זו גלריה אלכסנדר שהם מס' 1 במכירת ציורים ויודאיקה בתפוצה עולמית, שווה לנסות...
אתר:
http://alexandergallery.biz/index.php
כתובת:
Address:
4714 New Utrecht Ave.,
BROOKLYN, NY, 11219
Tel. <?xml:namespace prefix = "skype" /><skype:span id=softomate_highlight_0 title="Call this phone number in United States of America with Skype: +17189722306" class=skype_tb_injection durex="563" context="1-718-972-2306"><skype:span id=skype_tb_droppart_0 title="Change country code ..." class=skype_tb_imgA style="BACKGROUND-IMAGE: url(C:OCUME~1lexLOCALS~1Temp__SkypeIEToolbar_Cache?847a8f5723cfca6b3fd9946506staticinactive_a.compat.flex.w16.gif)"><skype:span id=skype_tb_img_f0 class=skype_tb_imgFlag style="BACKGROUND-IMAGE: url(C:OCUME~1lexLOCALS~1Temp__SkypeIEToolbar_Cache?847a8f5723cfca6b3fd9946506staticúmfamfam/US.gif)"></skype:span></skype:span><skype:span id=skype_tb_img_s0 class=skype_tb_imgS style="BACKGROUND-IMAGE: url(C:OCUME~1lexLOCALS~1Temp__SkypeIEToolbar_Cache?847a8f5723cfca6b3fd9946506staticinactive_s.compat.gif)"></skype:span><skype:span id=skype_tb_text0 class=skype_tb_injectionIn style="BACKGROUND-IMAGE: url(C:OCUME~1lexLOCALS~1Temp__SkypeIEToolbar_Cache?847a8f5723cfca6b3fd9946506staticinactive_m.compat.gif)"><skype:span id=skype_tb_innerText0 class=skype_tb_innerText>1-718-972-2306</skype:span></skype:span><skype:span id=skype_tb_img_r0 class=skype_tb_imgR style="BACKGROUND-IMAGE: url(C:OCUME~1lexLOCALS~1Temp__SkypeIEToolbar_Cache?847a8f5723cfca6b3fd9946506staticinactive_r.compat.gif)"></skype:span></skype:span>
Email: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
Web: AlexanderGallery.biz

Our business hours are:
Sunday through Thursday: 10 am – 6 pm EST
Friday: 10 am – 2 pm EST
הצלחות!

• הוסף לסימניות
יש לי ידיד שמשמש קניין בחברה שמפעילה אתר אינטרנט וקטלוג למכירת מוצרי יודאיקה וציורים עם זיכה למקומות/נופים בישראל לציבור היהודי בארצות הברית.
לדעתי חלק מהציורים שהוצגו יכולים להתאים.
מצד אחד, העמלה שהם גובים מהיצרן/הצייר גבוהה מהמקובל.
מצד שני מוצרים שמתקבלים למכירה, השמיים הם הגבול...
תשלחי לי בפרטי את כל המידע שיש לך כולל הערכת מחיר, ואני אצור את הקשר ביניכם.

• הוסף לסימניות
עוצר נשימה!

• הוסף לסימניות
זו שלומית?
מורתי המקסימה והמוכשרת..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה