כללי << שיתוף >> יקבי 'חבל יהודה'

• הוסף לסימניות
העיצוב שלך ממש מתאים לסלוגן ה"צורפים" - "כבוד לתת עונג לקבל" - ועומד בפני עצמו.
חוויה מכובדת ומכבדת. הצבעים, המינימליזם, בקיצור אהבתי!
רק ש..
לעניות דעתי צריך ללטש עוד קצת את הלוגו המלל בו לא מאוזן. תנסי לשחק עם המלל התחתון למרכז אותו / לרווח - שהוא יהווה יחידה אחת שלמה בתוך הלוגו.
וכן, בהדמיה של בקבוקי AZAMRA החלק העליון רחב מהתחתון כדאי לעצב זאת לגליל ישר ע"מ שיהיה ריאליסטי כמו ההדמיה הראשונה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה, כוכבית.
יין 'אזמרה' הוא יין בסגנון פורט, שהבקבוק שלו הוא תמיד נמוך יחסית וטיפה מתרחב בחלקו העליון, לפני הצואר.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!

מיוחחחדדדדדדדד!!!!!!!!!!

איזה יופי פשוט מרגישים את הריח הנושן של היין

• הוסף לסימניות
לוגו יפיפה!!!
מצטרפת להערות קודמי בהקשר לפונט הלועזי, ומרכוז השורה ביחס ללוגו.
עיצוב הקופסה הלבנה אהבתי מאד, שאר ההדמיות נראה לי די פשוט ביחס למה שאת יכולה לתת.

תודה על השיתוף!

אגב, איזה פונט השתמשת בלוגו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שער;959577:
לוגו יפיפה!!!
מצטרפת להערות קודמי בהקשר לפונט הלועזי, ומרכוז השורה ביחס ללוגו.
עיצוב הקופסה הלבנה אהבתי מאד, שאר ההדמיות נראה לי די פשוט ביחס למה שאת יכולה לתת.

תודה על השיתוף!

אגב, איזה פונט השתמשת בלוגו?

באמת התלבטתי עם לשתף או לא, בד"כ אני לא כ"כ מעלה דברים כאלה.
בכל אופן, ההערות לימדו אותי, ובפרט העניין של הפונט הלועזי. אני צריכה להשתפשף בזה ולא יודעת איך...

שאר ההדמיות - את מתכוונת להדמיה שיצרתי להמחשה (שהיא אכן חפיפיה למדי ולא מדויקת), או לעבודה עצמה - עיצוב התויות וכו'?

בלוגו השתמשתי ב'אשר' של פונביט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;959591:
שאר ההדמיות - את מתכוונת להדמיה שיצרתי להמחשה (שהיא אכן חפיפיה למדי ולא מדויקת), או לעבודה עצמה - עיצוב התויות וכו'?

התכוונתי רק לעיצוב התווית,
השחור קלאסי ונקי, בהחלט עובר!
הלבן טוב, יכול להיות יותר טוב.

אגב הכרטיס ביקור יפה מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שער;959602:
התכוונתי רק לעיצוב התווית,
השחור קלאסי ונקי, בהחלט עובר!
הלבן טוב, יכול להיות יותר טוב.

אגב הכרטיס ביקור יפה מאד!

אני ממש אשמח אם תפרטי קצת.
בתוית הלבנה, מה הציק לך? מה לא מספיק? מה כדאי לשנות?
(דעתך חשובה בעיני - אני תמיד פעורת פה מול העבודות שלך...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;958592:
פרויקט מעניין ומאתגר, עיצוב שפה חזותית ליקב חדש, מקצועי ומבטיח.
העבודה דרשה כניסה לעומק עולם היין המורכב והבנת הניואנסים הרבים.
אלו התוצאות, אשמח לדעתכם.

*תודה לניק 'הרשלה' על העזרה האדיבה באחד השלבים הראשונים של בניית הלוגו*
עבודה מקסימה..
אשמח לפרוט על תהליך העבודה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;959605:
אני ממש אשמח אם תפרטי קצת.
בתוית הלבנה, מה הציק לך? מה לא מספיק? מה כדאי לשנות?
(דעתך חשובה בעיני - אני תמיד פעורת פה מול העבודות שלך...)

מה שבעיקר חסר לי, זה בחלק של התמונה, עצם הרעיון של שימוש בתמונה עם השדות הנ"ל, זה בנאלי, לכן הייתי מצפה קצת יותר מרק להכניס את התמונה עם עיבודים קטנים.
ממליצה לך להסתכל בלינק שחסיד העלה, יש בתיק עבודות שם דוגמאות של יינות שהוא עיצב...
ושכל החלק הנ"ל יתפוס יותר מקום.

את הלוגו צריך להגדיל (גם בשחור), הוא קצת נעלם.

לגבי הטיפוגרפיה של הבקבוק הקידמי, מעוצב טוב, מקווה שתמצאי פונט טוב יותר ואז גם החלק הזה ישתפר לטובה.

אהה, ותודה על החמאות:)

• הוסף לסימניות
תודה, שער.
הלוגו הוקטן למימדים האלו לבקשת הלקוח...
כנ"ל התמונה - הצעתי טובות ומענינות יותר, וזאת נבחרה. (זאת תהיה סדרה בע"ה, יש חביות נוספות כך שאכניס אותן ביינות הבאים בע"ה.)

ואם כבר, שאלה נוספת -
אפשר לשנות מעט את התויות (גדלי פונט, לוגו וכו') ביינות הבאים בסדרה?
בעיקרון רק התמונה אמורה להשתנות, וכמובן שם היין וזן הענבים.
אפשר קצך לתקן, או שזה לא נכון מבחינת ה'סדרה'?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;960377:
תודה, שער.
הלוגו הוקטן למימדים האלו לבקשת הלקוח...
כנ"ל התמונה - הצעתי טובות ומענינות יותר, וזאת נבחרה. (זאת תהיה סדרה בע"ה, יש חביות נוספות כך שאכניס אותן ביינות הבאים בע"ה.)

ואם כבר, שאלה נוספת -
אפשר לשנות מעט את התויות (גדלי פונט, לוגו וכו') ביינות הבאים בסדרה?
בעיקרון רק התמונה אמורה להשתנות, וכמובן שם היין וזן הענבים.
אפשר קצך לתקן, או שזה לא נכון מבחינת ה'סדרה'?

לגבי התמונה, כנראה שלא הבנת אותי נכון, התייחסתי לזה שזה האופציה שעומדת לפניך (שיערתי שזה מה שהלקוח רצה), ומזה היה אפשר להפיק יותר, הצעה קטנה שעולה לי, אולי להמשיך את התמונה עם קווים סגנון מאויר בצדדים, כרגע התמונה גוש, כדאי שיראה יותר פתוח, חופשי וזורם...

לגבי שאלתך ליינות הבאים, אישית לא יצא לי לעשות דברים מהסוג הזה, יש כאלה בטוח שיוכלו לענות על שאלתך.
אישית נראה לי יותר הגיוני להישאר כמו הראשון, אבל יש מצב שהייתי משנה עם זה שינויים לא גדולים.
לגבי החלפת פונט יכול להיות שתמצאי משהו מסגנון הזה רק יותר מהוקצע..
לגבי הלוגו כדאי שתנסי בכל זאת להגדיל טיפה, ואולי גם הלקוח לא כ"כ ירגיש בכך.

נשמח שתשתפי גם בהמשך הסדרה...

• הוסף לסימניות
העיצוב מושקע ומושלם!!
לגבי השאלה על גודל התוויות והפונט - אין לי תשובה ברורה מבחינה עיצובית, אבל ברור שעל המדף זה יראה הרבה פחות טוב ומקצועי, כשתעמוד סדרה והגדלים יהיו שונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה