שיתוף: כך ייצרנו מוצר חדש

• הוסף לסימניות
זה היה נורא כיף.
ובע"ה יהיה עכשיו עוד יותר כיף לאפות עוגת גבינה לשבועות, עם פירורי ביסקוויטים של הדר.

לקריאה - בפוסט: איך לא חשבו על זה קודם?

תהנו!

• הוסף לסימניות
גאוני!

• הוסף לסימניות
יש לי בשבילך פרויקט נוסף:
פירורי שוקולד.

• הוסף לסימניות
:mad::(
חסום:confused:

תוך כדי הקלדה אני מגלה פרסומת שלא טרחתי להציץ בה קודם לכן.
על פירורי ביסקויטים של הדר.
אבל איפה אוכל להציץ בפוסט?

• הוסף לסימניות
יו, זאת את?!
אדיר!!!
ראיתי בפרסומת בעיתון הבוקר,
ועליתי הביתה עם העיניים על המודעה - וממש חשבתי לעצמי:
איך לא חשבו על זה קודם?!
וגם -
איזה כיף! פירורי ביסקויטים בגודל אחיד בלי להכות את המן שקית בתוך שקית בתוך שקית קרועה!
וגם -
איזה עיצוב מהמם!
אז כל הכבוד, כי בתור לקוחה ממש חסכנית וחשדנית - החלטתי באותו רגע שאת זה אני קונה לשבועות.
:)

• הוסף לסימניות
כותרת כביכול בנאלית ונדושה אבל פשוט קולעת בול!!
כשראיתי את זה השבוע במכולת ישר אמרתי 'איך לא חשבו על זה קודם'??

• הוסף לסימניות
לאה, כל הכבוד!
וגם לנמשים!
נקי, יפה, מושך, והעיקר - מניע לפעולה!

• הוסף לסימניות
לאה, לא השארת לנו שום תירוץ :(

המשיכי לקראייטב

• הוסף לסימניות
ראיתי את המודעה ביום שישי והיא עשתה לי 'וואו'!
וחשבתי על ההברקה בפרסום, כ"כ פשוט וכ"כ גאוני.
אם דברו פה באשכול השכן על הברקות,
אז זו המצולחת ביותר שראיתי לאחרונה...

• הוסף לסימניות
לחסומים:

איך לא חשבו על זה קודם?
22
מאי
כבר 65 שנים מפוררים ביסקוויטים של הדר לעוגות שונות, ובעיקר עבור בסיסים לעוגות גבינה.

איך זה יכול להיות שיש פירורי לחם, פירורי ביסלי לשניצל, פירורי גריסיני – ורק את המוצר הבסיסי הזה – פירורי ביסקוויטים עוד אין?
ועוד יותר מזה: לא חבל על כל הביסקוויטים הטריים והמגרים שהמר להם מזלם ונשברו מעט בתהליך הייצור? מה עושים איתם??

פריצת הדרך הזו, והרעיון של המוצר המהפכני והפשוט הזה – נבטה אצלי כבר בשנה שעברה. רק בתחילת החורף נוצר הקשר המקסים עם 'הדר', קשר מקצועי שלמדתי ממנו המון. ותודות לפיני, מנהל השיווק האגדי ובעל הרזומה העשיר, שבאמת יודע ומבין מה זה שיווק ואיך עושים את זה.

אז השקנו עכשיו פירורי ביסקוויטים מוכנים. ותאמינו לי – בשביל מה לטרוח לפורר אותם עם פטיש, מערוך או מעבד מזון? זה מלכלך, זה מכביד ומעצבן. כל כך כיף להכין עוגה כשכל החומרים נמצאים וזמינים לנו.

היה כיף לעבוד על הקמפיין, ויהיה עוד יותר כיף להכין לשבועות עוגת גבינה מקסימה עם פירורי ביסקוויטים של הדר (ולמי שעוד אין החלטה לגבי סוג העוגה – תרשו לי להציע את המתכון על גב אריזת המוצר, באדיבות 'מתוקה' קונדיטוריה ישראלית)

• הוסף לסימניות
מקסים!

יש למישהו אפשרות להעלות את הג'ינגל לפה כקובץ?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
הרעיון הזה באמת נהדר!
רק אני מקווה שיהיה ניתן להשיג את הפירורים האלה לאורך כל השנה ולא רק לקראת שבועות.

• הוסף לסימניות
על זה נאמר -
"באמת איך אף אחד לא חשב על זה קודם???"
הצלוחעס!

• הוסף לסימניות
תאמיני לי או לא,
אבל טביעת אצבעותיך ניכרה במודעה (זאת אומרת ככה בכל אופן אני חשבתי...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

כיום:
יסכה שלחה את הכתיבה שלה לכל העיתונות, העלתה בפורומים מתאימים, שלחה להוצאות לאור ואף אחד לא כיוון אותה או סייע לה כי אף אחד לא ידע איך ואלו שכן ידעו לא חשבו שיש צורך לכוון, מסיבות מוצדקות.
היא היתה בלי כסף להשקיע בכתיבה שלה.
היה לה כח רצון ודמיון עשיר אבל היא לא הצליחה להיות סופרת או כותבת, לא ניתנו לה כלים ולא במה, היא התייאשה.
הסביבה והעולם לא תמכו בסופרים שיש להם רצון, כי כאלה היו בשפע גדול, וכי העולם מחפש כוכבים. וגם הסופרים האמינו שקיים כזה דבר, כוכבים, ולא ניתנה הזדמנות שווה.
אף אחד לא חשב שאפשר אחרת.
*
בעוד עשרים שנה:

כשיש הרבה אנשים שלא מוצאים מקום ביטוי כי צר המקום, הם... יוצרים מקום חדש.
וכך הכותבים מצאו דרכים לכתוב, ולשווק, האנשים נעשו סבלנים יותר, עם בהירות מחשבתית ורצון טוב לסייע זה לזה.
והתעניינו והקשיבו זה לחשיבה של הזולת בלי לחוש מאוימים.
התחרותיות ירדה, אנשים גיחכו והתפלאו מעט על הדור הקודם.
האומנם? היה מצב של התעלמות? של חוסר כבוד? איך יתכן לא לראות את הזולת? היה מצב בו אנשים חיפשו את עצמם?
זה הכי כיף לראות את הזולת כי כך האדם רואה את עצמו!
זה פשוט מאוד, כיום יש מענה לכל אדם ולכל אומן. יש הכוונה ברורה ששואפת לתת אפשרות לכל מי שיש לו רצון לכתוב ספר.
זה לא היה מסובך אלא צריך היה רצון טוב והסתכלות בהירה על המציאות!
יותר מכל - היו חנויות ספרים בכל שכונה, והיתה הפצה יעילה, וזה היה מקסים כי החנויות הללו נתנו במה אחידה לכולם, כראוי לאיכות יהודית, לא היתה שלילת סופרים או ספרים,אלא ניתנה במה אחידה בכפוף לדעת תורה שסיננה תוכן ולא אנשים!
כך התכנים שעברו ביקורת של דעת תורה נשלחו באנונימיות ולא ידעו מי כתב מה, והיתה ביקורת על תוכן ולא על אנשים, ועם הכוונה ברורה.
וכן הכל התנהל בלי ביקורת משמעותית, אלא מתוך הבנה בריאה שהקהל איכותי, חכם ונבון.
כך התפתחו להם בנחת, כותבים מוכשרים יותר ופחות, לצד קוראים מבינים בכתיבה יותר או פחות, והיתה שלווה רבה ואושר ונינוחות.
היו בחנויות מדפים של סופרים צעירים מאוד עם כתיבה לא מושלמת, ולמרבה הפלא היה לתוכן הזה דורשים! התברר שהקהל הצעיר חיפש דווקא ספרים בסגנון הזה.
באותן חנויות היו גם קורסים לשיעורי כתיבה והתלמידים הצליחו להוציא לאור ספרים שעלו למכירה בחנויות.
ואף אחד לא חשב על פעם, כי זה לא ממש מעניין כל המשחקי-כבוד-כסף הללו, מול המטרה הנפלאה בה יש במה לכולם תוכן קריאה עשיר.
כך היתה תרבות עשירה שנותנת מענה מלא הן לכותבים והן לקוראים והן לאנשים סתמיים שמחפשים דרך לבוא לידי ביטוי, בגלל שהבטיחו לבוראם.
והיה אושר רב כי כל אחד מצא את מקומו בעולם ואין איש שאמר צר לי המקום...

ויסכה סיפרה לשומעי לקחה שכמו שפעם לא היתה הזדמנות שווה לכל אחד לחוש מוערך, חשוב ואהוב, כך היתה בעבר גם מציאות של מחבלים מתאבדים שיחד עם מותם רצו ליטול חיים של אנשים נוספים.
' זה מוזר, העולם שהיה פעם. עולם חשוך, מבולבל, לא מאמין בטוב, עולם בו היו אנשים שנתנו דגש על מה שנראה להם כערך: כדי לקבל עוד כסף או כבוד או שליטה, וראו את עצמם ואת הפרי שלהם בלבד, או השתדלו לברוח מביקורת, ואנשים רגילים לא מצאו מקום כי כולם היו מסובכים בחשיבה נרקיסיסטית לא הגיונית'
'ומה הקשר למחבלים?'
'כי כמו שלא הגיוני שאדם יאמין בלהתפוצץ וליטול את חייו וחיי זולתו עבור הבורא, כך לא הגיוני לחיות בתחושת פירוד וסכסוך עם העולם, ולחסל או להתנגד ולא לתת ביטוי לרוח של אנשים אחרים, אבל אנשים פעלו בחוסר היגיון: גם המחבלים, וגם אנשים שחשבו שהם רגילים, אבל לא. כולם חטאו בחטא עבודת אלילים', הסבירה יסכה.
'העיקר שהיום אנחנו חכמים קצת יותר' , סיכמה.
'היום יש מקום לכולם, גם לחכמים וגם לטיפשים (והתברר שהיה קהל שלם שדווקא העדיף את הכתיבה של הטיפשים, אותו קהל הפסיק לצרוך תרבות זרה ועבר לתרבות הביתית שנתנה לו את מה שהוא מחפש), גם למוכשרים וגם לאלו שלא קיבלו כשרון . היום העולם זוהר מתוך אושר, שלימות, שלום, שמחה, והכנעה. אנחנו מקשיבים, וזה נפלא ממש. כמה כיף להעריך את השינוי הזה.'
'כמו שמעריכים שיש מים בברזים ולא צריך ללכת לבאר לשאוב מים, ולעמול קשה עבור מים, כך צריך להעריך שיש מים רוחניים בכל מקום ולא צריך לקושש פה ושם, בשוליים, אלא שהטוב הגיע למיינסטרים.
כמה טוב שיש אחווה, הערכה, ובמה לכל חי רצון.'

ומה עם פרנסה, בדור בו היתה במה שווה לכולם?
על זה אתם מוזמנים לכתוב בעצמכם...
ביום בהיר אחד וצח, ככה לפני כמה שבועות
(טוב, מסתבר שזה מן הסתם היה יום רותח וחמסין)
פנתה אליי חברתנו קולגתנו המוכשרת רעיה אליאס -
המוכרת גם בשמה העממי
@סטודיו מנטה,
בבשורה נרגשת:

“יאמי, הכרתי מישהי זהב.
קוראים אותה עטרת, והיא יוצרת טקסטיל לתינוקות בעבודת יד אישית”.

עכשיו אני, עזבו אותי.
ברגע ששמעתי שקוראים אותה עטרת,
כבר לא מעניין אותי זהב,
לא מעניין אותי מה בדיוק היא עושה,
אני - אותה - אוהבת.

למעשה, בסוף גיליתי שכן מעניין אותי מה בדיוק עטרת עושה.
היא אשכרה תופרת,
בעבודת יד,
חדרי תינוקות בהתאמה אישית!
שזה אומר שידות החתלה, ארגוניות, שמיכות, נחשושים, ואפילו דובונים מתוקים כאלה.
בהתאמה אישית לכל לקוח.
האחחחח.

עד היום עטרת הסתדרה היטב עם קטלוג בווצאפ,
אבל העסק גדל, וכשעסק גדל - הוא צריך אתר.
אז יצרנו לה אתר, חת, שתיים.
ככה, בקליל כזה. צ’ק צ’ק.

הקליל הזה כלל שלושה שלבים:
אפיון, עיצוב, ובנייה.

1.
זה התחיל בשלב הראשון באפיון.
על השלב הזה הייתי אחראית אני.
זה אומר לשבת, להבין מה בדיוק האתר צריך, איך הוא יתפקד, מה יהיה בו, מה לא יהיה בו.
כיף חיים.

כשסיימנו,
ככה האפיון היה נראה:
1750584263810.png

2.
בשלב השני היה העיצוב ביחד עם התוכן -
על זה רעיה האלופה הייתה המאסטרית הבלעדית.
היא אשכרה ישבה ויצרה אלמנטים בAi שיתאימו למיתוג,
ושילבה אותם בתוך עיצוב יפהפה, עדין, מושלם.
על עט הזהב שלה אני לא צריכה לספר לכם - הניסוח שלה הורס,
ויהיה לנו אתר מעוצב וכתוב לעילא.

כשסיימנו,
ככה העיצוב היה נראה:
1750584210607.png

3.
השלב השלישי היה הבנייה -
וגם הוא היה עליי.
זה היה החלק הכי ארוך ומורכב: לבנות אתר חנות, כשלכל מוצר יש התאמה אישית ואינספור בחירות, זה מבצע ארוך ומדויק.
נכון שזה לא כמו עם כלביא או דברים כאלה,
אבל עדיין,
תנו כבוד.

וזהו.
כשסיימנו,
ככה האתר היה נראה:
אם תלחצו על הלינק הזה חזק חזק, אולי תהיו מיחידי הסגולה שיזכו לראות את האתר הנכסף.

זהו.
האתר עלה היום לאוויר,
עטרת, רעיה ואנוכי יושבות כל הבוקר הלומות ונרגשות,
לא מתפקדות ולא עושות כלום,
ורק יושבות וצופות כמה אנשים נכנסים אליו.

אה, וכמובן איך שכחתי!
(חחח לא באמת שכחתי, אבל זה נורא שיווקי לכתוב את זה ככה):
עטרת פנקה את כולנו,
ככה לכבוד ההשקה,
בקוד קופון הנחה:
תקלידו באזור של הקופון baby10
ותראו ניסים.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה