כללי שיתוף - ככה מעמיקים בעיצוב

• הוסף לסימניות
חייבת לשתף אתכם בתהליך שעברתי בשבוע האחרון במסגרת הקורס המיוחד של @arv
חוויה פשוט מדהימה של העמקה והבנה של העיצוב עד הפרט הקטן ביותר (ואנחנו רק בשיעור הראשון )
פתאום גיליתי עולם שלם שנותן ביטוי לדמיון המדהים שה' נטע בנו
אני באופיי אנטיתזה של דברים כאלה, תמיד נהנית לראות יצירות כאלה אבל צוחקת על כל הפלפולים ופתאום מצאתי את עצמי בתוך זה, נהנית עד הגג והעיקר יוצרת ברמה

אז אם אתם גם מעונינים לדעת ולהבין את הנושא טוב ולעשות כאלה דברים בליגה תוכלו לכתוב לי ישירות בפרטי ואתן לכם עוד מידע ואפילו הצצה לתהליך שעברתי - מדהים.
ממליצה בחום!!!

אגב- מעניין אם תדעו מה הנושא שנבחר... (מומלץ כמובן להגדיל)

3 יחד.jpg

• הוסף לסימניות
אין מילים!~

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכל מילה של פותחת האשכול.
אני כשונאת גרידים מושבעת, המעצבת רק ע"פ הרגש
החלטתי שאני חייבת לגעת בנושא מקרוב!.
והצטרפתי.

תקשיבו,
זה כיף!
בעז"ה בהמשך אעלה את סדרת הכרזות שלי

• הוסף לסימניות
מצרפת להנ"ל... כיף לא שיגרתי :) ממש להעמיק במבט אחר..
@bbh200 כפי שכבר אמרתי לך במייל יצא לך מדהים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה