כללי שיתוף כרזות התחרות>>

• הוסף לסימניות
אני פותחת כאן אשכול לכל מי שטרח להכין כרזה לתחרות יכול להעלות לכאן את הכרזה שלו עם קרדיט, (או לפחות עם הניק שלו) וכמובן מי שרוצה לשתף בתהליך היצירה מוזמן .

ושוב תודה לכל מי שארגן וטרח
תודה ל"הברקה בפרסום"
תודה לנותני החסות
תודה לפיקצר פרפקט על המתנה הנפלאה
תודה לשופטים שהקדישו מזמנם
תודה לפרוג
וכמובן לכל המצביעים כמה פעמים כמעט לחצתי לכם תודה.

אני מצרפת כאן חלק משלבי התקדמות הכרזה.

קבצים מצורפים

• תהליך-היצירה.jpg
    KB 434.8 · צפיות: 19
  • כרזה---תלפיות.jpg
    KB 262.4 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
את כל כך מוכשרת, אבל אני אומרת לך את זה כבר כמה שנים ואני לא מחדשת לך כלום. פשוט לא יכולה לחשוב על מישהו שמגיע לו יותר ממך. העבודה שלך נפלאה. ואולי יום אחד תלמדי אותי איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
אפשר לומר שזאת הכרזה היחידה שפתחתי לראות בגודל מלא וחשבתי איך יצרו את הדבר הזה.
פשוט מעולה.

• הוסף לסימניות
עבודה יפיפייה!! ובהגדלה בכלל... יש לך סבלנות של שעות, כל הכבוד!!

• הוסף לסימניות
אני מצרפת גם את שלי

ביקשתי שיחברו אותי לרגל המאורע...
הייתה לי הפתעה אמיתית לראות שזכיתי!
זו שלי. וכן, גם הבסיס הטיפוגרפי.

תודה לכל הבוחרים והמפרגנים
אתי בן-שם

• הוסף לסימניות
אתי, העבודה שלך מקסימה! מקצועית לעילא...

לענ"ד, מה שמיוחד ברמה הביצועית, זה הגימורים. (ה'פינישים' בלע"ז) מדויקים ומושקעים כמו בגוף העבודה,

(ורואים את זה כ"כ הרבה - מה שמביא עבודות מרמה פ'סדר לגבוהה, זה הדברים הקטנים, הבלתי מורגשים כביכול...)

• הוסף לסימניות
הטיפוגרפיה שעשית כל כך טובה, כך שהעיצוב בשחור לבן לא פחות יפה מהצבעוני.

אתי, כולי הערכה אליך על ההחלטה להישאר רק עם מייל, אפשר ללמוד ממך הרבה...

תימנה trew ועדן, תודה רבה על התגובות.
תמשיכו להעלות עוד כרזות מסקרן לראות מי עומד מאחורי הכרזות, (היו כאן כרזות מדהימות חבל שלא נדע מי עשה מה)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שער;831395:
אני פותחת כאן אשכול לכל מי שטרח להכין כרזה לתחרות יכול להעלות לכאן את הכרזה שלו עם קרדיט, (או לפחות עם הניק שלו) וכמובן מי שרוצה לשתף בתהליך היצירה מוזמן .

ושוב תודה לכל מי שארגן וטרח
תודה ל"הברקה בפרסום"
תודה לנותני החסות
תודה לפיקצר פרפקט על המתנה הנפלאה
תודה לשופטים שהקדישו מזמנם
תודה לפרוג
וכמובן לכל המצביעים כמה פעמים כמעט לחצתי לכם תודה.

אני מצרפת כאן חלק משלבי התקדמות הכרזה.

כרזה מדהימה!!
חזרתי עכשיו מכמה ימים ללא רשת דבר ראשון בדקתי את מצב התחרות והכרזות,
אין מה לומר - פשוט יצירת מופת!! (כהרגלך:))

• הוסף לסימניות
חברה (גרפיקאית) שלא מחוברת לרשת מעונינת מאוד לראות את הכרזות, לפחות את הזוכות, היא רצתה שאשלח לה במייל אבל לא עשיתי זאת, כמובן...
מי שמוכן\ה שאשלח את שלו\ה, נא לציין זאת,
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;832483:
כרזה מדהימה!!
חזרתי עכשיו מכמה ימים ללא רשת דבר ראשון בדקתי את מצב התחרות והכרזות,
אין מה לומר - פשוט יצירת מופת!! (כהרגלך:))

תודה מיג.

נכתב ע"י פוינט ק גת;832592:
חברה (גרפיקאית) שלא מחוברת לרשת מעונינת מאוד לראות את הכרזות, לפחות את הזוכות, היא רצתה שאשלח לה במייל אבל לא עשיתי זאת, כמובן...
מי שמוכן\ה שאשלח את שלו\ה, נא לציין זאת,
תודה.

מבחינתי אין בעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה