כללי שיתוף>>>כרזות טיפוגרפיות לגננת

• הוסף לסימניות
קו נקי ומיוחד!!

בקטנה- על הכרזה השלישית האדמו"ר מקוצק חולק.... יש אמרה בשם האדמור מקוצק :"אני זה לא מי שאני חושב שאני, גם לא מי שאתה חושב שאני, אני זה מי שאני חושב שאתה חושב שאני"

• הוסף לסימניות
טיפוגרפיה מוקפדת ומקצועית!
הצלחת להכניס חיות וצבע בקו נקי ושאפו על זה!

בגלל שהציטוטים לא מיועדים לילדים אלא להורים - אני מבינה את בחירת הפונט
אבל יכול להיות שפונט מעט עגול היה מעניין יותר.

כך או כך, כרזות יפיפיות.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
תענוג!!!
רואים שהלכת עם הקו שלך, ולכן הגעת רחוק!

מקווה שהזכויות הן שלך, תנסי לשווק אותן הלאה -
לדוג'בעיני הן ממש מתאימות בחדר המתנה של מטפלת בילדים באמצעות אומנויות וכד'

• הוסף לסימניות
תענוג!!!
רואים שהלכת עם הקו שלך, ולכן הגעת רחוק!

מקווה שהזכויות הן שלך, תנסי לשווק אותן הלאה -
לדוג'בעיני הן ממש מתאימות בחדר המתנה של מטפלת בילדים באמצעות אומנויות וכד'

יוו רעיון!
לא חשבתי על זה.

• הוסף לסימניות
עונג!

הצבעים, הטיפוגרפיה, השובבות, פשוט מושלם!

• הוסף לסימניות
לא חושבת שיש עוד מקום עם כזה פרגון בין האנשים.
אתם חמודים, כולכם. עשיתם לי טוב על הלב והעליתם את הדימוי העצמי קצת יותר מידי :)
תודה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה