כללי שיתוף>>> כריכה לספר ופרוספקט

• הוסף לסימניות
פרוספקט חוגים.jpg
שלום עליכם.jpg
מלאן זמן לא העליתי.....

מחכה מאוד להערות!

• הוסף לסימניות
הכריכה נפלאה ונעימה לעין

• הוסף לסימניות
אהבתי גם מאד את הכריכה

גם המודעה נראית מקסים

• הוסף לסימניות
של מי הספר.?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!

אגב, מתיעצת: הלקוח העדיף כריכה אחרת,
בעיני ממש לא מוצלחת :(

לנסות לשכנע אותו?
לעשות מה שהוא רוצה?
מה הייתם עושים?

ועוד משהו, אני מחכה גם להערות,
עד שהעליתי משהו...זה כי אני רוצה ללמוד!

• הוסף לסימניות
כריכה מקסימה ביותר!
רק תורידי קצת את האחוזים בהצללה שלא יראה כמו מסגרת שחורה.

הלקוח רוצה כריכה חדשה או סקיצה שונה ששלחת לו?
אם זו סקיצה שונה תעלי אותה ואולי יהיה אפשר לשדרג אותה לשביעות רצון כל הצדדים...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הכלל שלי: לא להתווכח עם הלקוח. להציג לו את הנתונים, להביע את דעתי שזו העבודה הטובה ובשניה יש חסרונות, ושהוא יחליט. כך האחריות עוברת אליו (בלעדית), וכך גם לא מאבדים את הלקוח. לפעמים ניסיון "לכפות" את הלקוח לבחור בעבודה שהיא יותר לטעמי, יכול להוות קריאת "שלום ולא להתראות" מצידו.

• הוסף לסימניות
אז ככה, מודה ומתודה:
אהבתי מאוד את הכריכה הזו,
ורציתי שהלקוח ג"כ יאהב אותו,
אך התחייבתי לו ל-3 סקיצות, אז בכוונה
הכנתי עוד 2 לא ממש יפות, כדי שהוא יבחר את זו...

כמובן, קבלתי על זה בפרצוף, כי הוא בחר משהו שאני בכלל,
אבכל בכללל לא אוהבת....

• הוסף לסימניות
כריכה מקסימה ביותר!
רק תורידי קצת את האחוזים בהצללה שלא יראה כמו מסגרת שחורה.

הלקוח רוצה כריכה חדשה או סקיצה שונה ששלחת לו?
אם זו סקיצה שונה תעלי אותה ואולי יהיה אפשר לשדרג אותה לשביעות רצון כל הצדדים...

בהצלחה!
תודה!
על איזו הצללה את מדברת? בהדמיה או בכריכה עצמה?

• הוסף לסימניות
הכריכה יפיפיה ועדינה. המודעה עליזה ונעימה.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
אני מסבירה ללקוח מהחינה מקצועית מה יותר נכון בשבילו, אבל בסוף נותנת לו את הבחירה.
בד"כ כששוטחים לפני הלקוח את השיקולים המקצועיים עם נימוקים מפורטים הוא מסכים.
הכריכה מקסימה

• הוסף לסימניות
מסכימה
הכלל שלי: לא להתווכח עם הלקוח. להציג לו את הנתונים, להביע את דעתי שזו העבודה הטובה ובשניה יש חסרונות, ושהוא יחליט. כך האחריות עוברת אליו (בלעדית), וכך גם לא מאבדים את הלקוח. לפעמים ניסיון "לכפות" את הלקוח לבחור בעבודה שהיא יותר לטעמי, יכול להוות קריאת "שלום ולא להתראות" מצידו.
מסכימה עם כל מילה

• הוסף לסימניות
מסכימה
מסכימה עם כל מילה

• הוסף לסימניות
מסכימה
מסכימה עם כל מילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה