שיתוף- כשגשום בחוץ...

• הוסף לסימניות
WOW.....מהמהההם
ממש אהבתי

• הוסף לסימניות
אהבתי את הציור עם האדים על החלונות
ממש יפה!

• הוסף לסימניות
יואו איזה רעיון! אהבתי ממש!

• הוסף לסימניות
לא יורד בנתיב כזה כובד..
חבל..

• הוסף לסימניות
הי, זה של הסמינר שלי....חחח...
מדהים!
את עשית גם ת'לוגו? ממש אלופה!!

• הוסף לסימניות
ד"ש.
לא את הלוגו עשתה המזכירה, שהיא גם גרפיקאית.
אם אני לא טועה.

• הוסף לסימניות
וואו מהמם!
ממש אהבתי את הרעיון והביצוע...

• הוסף לסימניות
יפיפה

• הוסף לסימניות
תודה!!!
איזה יפה!
יצירתי במיוחד!

• הוסף לסימניות
יצירתי מאד
רעיון מיוחד!

• הוסף לסימניות
מאד מיוחד

• הוסף לסימניות
ואאווו
יצירתי ומקורי במיוחד!
הביצוע אלף!!!!

• הוסף לסימניות
מוצלח במיוחד! אהבתי מאד.

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים, בטח לבנות היה כיף לשיר עם כזה קליפ...
אהבתי את ההתאמה של התוכן לביצוע שבחרת, מעולה!
ברשותך 2 הערות
1. את האיורים לעשות בקו דק וזורם יותר, אני מבינה שזה אמור להראות אדים על החלון אבל כרגע זה לא מספיק אסטטי
2. היה אפשר להכניס אלמנטים שיגיעו גם לבפנים. כמו- ברק, ערפל, אדים.. ברור שרצית להראות שבפנים מוגן אז הגשם לא נכנס אבל אוירה כן. לחילופין אולי כס תה מעלה אדים... ובכלל לעבוד עוד על החיבור של החלון שיראה ריאלי ומשתלב יותר ולא מודבק
מלא הצלחות!

• הוסף לסימניות
1. את האיורים לעשות בקו דק וזורם יותר, אני מבינה שזה אמור להראות אדים על החלון אבל כרגע זה לא מספיק אסטטי
תודה! אני שמחה לשמוע גם הערות.
זה מה שעשיתי בהתחלה, אבל שינינו את זה מהר מאד, כי זה לא היה "זה"...
באמת אתגר לעשות משהו שיהיה גם "מלוכלך" כמו המקור וגם נקי ואסטתי, מעניין איך באמת יכולתי לשפר את זה ועדיין לשמור על האותנטיות.
2. היה אפשר להכניס אלמנטים שיגיעו גם לבפנים. כמו- ברק, ערפל, אדים.. ברור שרצית להראות שבפנים מוגן אז הגשם לא נכנס אבל אוירה כן. לחילופין אולי כס תה מעלה אדים... ובכלל לעבוד עוד על החיבור של החלון שיראה ריאלי ומשתלב יותר ולא מודבק
מלא הצלחות!
כוס תה עם אדים- רק אני רואה שם?
אלמנטים מבחוץ- שוב היה כאן אתגר, כי החלון צריך להיות כמעט אטום כדי שיראו את הכיתובים, ומצד שני כן צריכים לראות את הרקע. בעיקר לכן התחלתי בלי האדים.
הוספתי כמה פעמים ברקים, אבל קשה להבחין בהם בגלל האדים והערפל. שוב, אשמח לשמוע איך כן יכולתי לשלב. (כמובן לא בשביל הפעם הזאת כבר)
בקשר לשילוב של החלון, מקבלת, יש מה לשפר.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חו"ד וגם ביקורת.
יואוו
זה של הסמינר שלי!!!!!
זה רץ אצלינו ישבנו מרותקות עד הסוף לבדוק מי עשתה את זה!!!
המצגת מהממת!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה