כללי שיתוף לוגואים מהתקופה האחרונה >>>

• הוסף לסימניות
ערב טוב
אני כבר כמה שנים חברה בפורום, אבל כמעט לא מעלה עבודות שלי...
אז נעים מאד :)
אני אתי בן-שם
בעלת סטודיו לעיצוב תדמיתי הפעיל כבר כ-7 שנים (לא מצליחה לצרף לוגו לחתימה שלי:confused:)
לאחרונה התחלתי לטפח את הקטע התדמיתי שלי: בניתי תיק עבודות שפוי (מוזמנים להציץ)
ואני גם בתהליך של בניית אתר תדמיתי.
עכשיו אני רוצה לשתף אתכם בכמה לוגואים שיצרתי בתקופה האחרונה, ואשמח לשמוע את דעותיכם
רוב הלוגואים כבר בשימוש, ומקבלים תגובות מעולות
הלוגו של שמחה - יועץ זוגי ומגשר - עדיין בבניה, ואשמח לחוות דעת עליו
תודה
אתי

• הוסף לסימניות
ב״ה

אהבתי!! הייתי מעלה את הלוגו של המגשר באשכול נפרד לחוו״ד וייעוץ, ומשאירה את האשכול הזה לקצירת מחמאות:)

• הוסף לסימניות
פשוט כיף לראות. יופי של תיק עבודות, רמה גבוהה ויצירתיות. תמשיכי לשתף!

• הוסף לסימניות
לוגואים מעולים, אחד אחד!

• הוסף לסימניות
תענוג!

• הוסף לסימניות
הלוגואים מדהימים, וכל כך כיף לראות שלאותה יוצרת יש קווים שונים, ולא 'מקובעת' על סגנון מסוים.

אם כבר העלית תיק עבודות, תעשי לו קישור בחתימה.

את הלוגו שלך לא ניתן לצרף לחתימה, אך הוא יכול להופיע תחת הניק שלך מימין, את זה את עורכת בפרופיל האישי.

הצלחות.

• הוסף לסימניות
את רואה את זה? צפה בקובץ המצורף 306492, זהו, אז זה עושה את העבודה של הקישורים, את פותחת את תיק העבודות שלך, ומעתיקה את השורה של הגדרת דף האינטרנט שלה למעלה, לאחר מכן את כותבת בחתימה שלך למשל 'תיק העבודות שלי', מדגישה את המילים שאותן את רוצה בקישור (כפי שעשיתי שוב כאן...), לוחצת על הלחצן המצורף כאן, ומדביקה שם את הקישור שהעתקת מדף תיק העבודות שלך, וזהו...

בהצלחה.

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 7.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
לוגואים נהדרים! אהבתי את המעיין.
לגבי חוות דעת - כרגע הוא נראה עמוס ו"טו מאצ'".
לדעתי כדאי לך ללכת על משהו הרבה יותר פשוט צורנית,
בעיקר בגלל שמגשר זה מקצוע שצריך לשדר מכובדות.
את יכולה להשתמש באות H בתור הגשר.

• הוסף לסימניות
מקסים!!!
לוגואים עם המון הבעה ותנועה!

• הוסף לסימניות
המעיין - מתוקק!

• הוסף לסימניות
אתי, השתדרגת ברמות על!
עבודות מדהימות אחת אחת
רואים שכל לוגו מלוטש בצורה מקצועית
הצלחות!
ד"ש באישי:)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!
הפידבקים האלו נותנים המון!
והלוגו של שמחה - עובר שינויים דרסטיים, בעז"ה אעלה כשיהיה מושלם
לילה טוב
אתי

• הוסף לסימניות
קו כ״כ יחודי ומעניין.
ממש לוגואים מעוררי השראה!

• הוסף לסימניות
עבודות מקסימות
לוגואים יפים ומהוקצעים.
תענוג!
תמשיכי להצליח!!

• הוסף לסימניות
אתי!!!

התמוגגתי מכל רגע!

העיצוב החדשני, הנקי, היצירתי... פשוט מושלם!!! פשוט אתי...
תמשיכי להצליח ולהעשיר את מחוזותינו בחגיגות לעין.

נ.ב.
אני כבר מחכה לשיתוף הבא (ובתור לקוחה, לשיתוף הפעולה הבא...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה