כללי שיתוף לוגו-''בנדנה''

• הוסף לסימניות
לדעתי תשארי את הצבע של המטפחת כמו ששמת בסקיצות הקודמות וחוץ מזה הלוגו מושלם!!!

• הוסף לסימניות
בנדנה copy.JPG

ככה??

• הוסף לסימניות
מאד יפה הדוגמא כאן בעמוד 2.
הייתי משאירה, מאד אהבתי איך שהכיסוי על הB

• הוסף לסימניות
מתייחסת לאופציה בהודעה מס' 22

הייתי נותנת בB גראדיאנט שיסיים בצורה יפה וחלקה
את הנקודה הזו:

לכידה 2.PNG
האות B צריכה קצת להתקרב לשאר האותיות
ולסלוגן הייתי בודקת פונטים נוספים.

ומשהו שכנראה קשור לטעם אישי-
הבנדנה נראית כאן יותר כמטפחת...
הייתי מנסה להצר אותה קצת,
ולהצמיד אותה יותר לראש הדמיוני שחובש אותה :)

בהצלחה!
ואם לא שזה ממש בכיוון,
לא הייתי נותנת את הערות...
קחי את ההערות כמחמאות :)

• הוסף לסימניות
פונט יותר רך, שיתכתב עם הפונט האנגלי (המהמם!)

• הוסף לסימניות
בדקת תולעת-ספרים של פונטביט?
כזה סגנון, רך ומעוגל יותר.

• הוסף לסימניות
מיוחד והבנדנה על הb הברקה

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי.
איך חשבת על הרעיון?
מדהים!!!

• הוסף לסימניות
הלוגו מהמם!!!!
רעיון מדליק

• הוסף לסימניות
פחות מוצלח תחזירי את הצבע למטפחת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה