כללי שיתוף לוגו לעורך דין

• הוסף לסימניות
שלום משתפת בלוגו חדש לעורך דין אביעד אושרי, וכן כרטיס ביקור וניירת משרדית,
aviad_logo.jpg
aviad_nayeret1000.jpg
aviad_card.jpg

• הוסף לסימניות
וואו, איזה יופי של עבודה!
איזה דיוק מינימליסטי!

הרבה הצלחות הלאה!

• הוסף לסימניות
הוו זה נראה טוווווב.

משדר יוקרה + ורשמיות = מקצועיות.

מה שאהבתי זה מחד את הגמלוניות של האות A, המשדר טיפוס שלא ממש מתרגש מכל מי שיתחיל איתו... ומאידך, את החוטיות של האות A המשדר את הלוליינות והערמומיות המצויינת עבור עורך דין.

מסוג העבודות שכיף לראות.
בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
ממש יפה!

כנראה עו"ד לעשירון העליון עם הגישה היוקרתית

אני חושב שבכל זה זאת זה משרד עו"ד ולא קייטרינג, הייתי עושה נגטיב בכרטיס ביקור משחור ללבן

אבל זה מיתוג אחלה, אהבי את הכרטיס מצד המשבצת הקטנה בחלל ריק ממש יפה

• הוסף לסימניות
יפה!
בכרטיס ביקור בצד אחורי לא הייתי מביאה שוב את כל הסיפור לתוך המלבן, אלא רק את האייקון שיצרת.
בבלנק- העיגול במרכז לדעתי לא ממש קשור וגם מוריד מהיוקרה.
זה ככה מה שהפריע לי במבט אבל כמו שכבר אמרו- הלוגו ממש טוב.

• הוסף לסימניות
אהבתי, מאד!
לוגו חזק, קליט ויוקרתי!

גם הנגטיב על הספירלה, מעולה.

אולי לטפל ידנית בריווחים בשם באנגלית...

• הוסף לסימניות
ממש מרשים, יוקרתי ומקצועי

אהבתי מאד את כיוון החשיבה והביצוע

• הוסף לסימניות
הכל מרשים ומעולה.
הפריע לי המלבן בכרטיס ביקור שנראה לי קצת נתקע בכל השפה העגולה והזורמת.

• הוסף לסימניות
אהבתי.
כיף לראות עבודה כזו מדויקת.
במיוחד המשחק בכרטיס ביקור.....
רק המלצה שלי - (ואת לא חייבת לקבל) במחברת במקום הצבע הלבן שהוספת בלוגו היתי צובעת את כולו בחום - בדיוק הפוך ממה שעשית בכרטיס ביקור.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
מיתוג מקסים!
בכרטיס ביקור- החלק שכולל רק את הלוגו, משדר בעייני את הרישמיות הרצויה, כמו שמשדר הבלאנק.
הצד השני- עם הפרטים, אממ... קצת מזכיר לי פאנית.

• הוסף לסימניות
מקסים,
הפריע לי הR החסרה-זה בא לבטא משהו?
והתחושה הכללית הזכירה טיפה קייטרינג,
אבל עבודה נקיה, מדויקת, יפיפייה ושאפו.

• הוסף לסימניות
מרשים, נקי ומקצועי מאוד! ממש אהבתי!
דרך קטנטן.. אני חושבת שאם הולכים על אייקון כזה ייחודי, אין צורך לשחק באותיות של השם שלו (שהם כבר לבד יצרו לוגו).

• הוסף לסימניות
אממ...
דוקא אני לא ראיתי פה משהו מושלם. סורי..
כן ראיתי ערבוב של 3 השראות/רעיונות ואין חיבור נח בינהם.

• הוסף לסימניות
מרשים, נקי ומקצועי מאוד! ממש אהבתי!
דרך קטנטן.. אני חושבת שאם הולכים על אייקון כזה ייחודי, אין צורך לשחק באותיות של השם שלו (שהם כבר לבד יצרו לוגו).
יש קצת צדק, אבל מה לעשות שלא תמיד אפשר לשכנע את הלקוח לצד שלנו והוא בקש שיהיה משחק גם באותיות כדי שהלוגו יראה ממש יחודי גם ברמת הפונט.

• הוסף לסימניות
אממ...
דוקא אני לא ראיתי פה משהו מושלם. סורי..
כן ראיתי ערבוב של 3 השראות/רעיונות ואין חיבור נח בינהם.
א״כ מהם 3 הרעיונות, ומהו העירבוב?
אולי 2 רעיונות גם של סמל אייקון וגם של משחק באותיות , אם שמתם לב בגלל רצון הלקוח שיחקתי באותיות רק ברמת החסרה של קווים ולא התפרעתי יותר מידי וזאת בגלל עיצוב האייקון.

• הוסף לסימניות
צודקת 2, אם כי הפונט העברי גם סגנון שונה
הייתי מנסה לשים באייקון את הA התחתון,
(וד.א. ראיתי בתיק שלך שיש לך עסק עם עורכי דין A-O ... :))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה