כללי שיתוף לוח זמנים

• הוסף לסימניות
וואוו.

מאוד יפה ומושקע, רק כדאי לתקן כמה דברים:
א. ראיתי שזה עיצוב עם לוגו חב״ד וכל העיצוב בכלל לא מותאם למיתוג חב״ד אז כדאי שתשנה לפונט, הצבעים, וכו׳ (אם אתה רוצה יש לי את כל כללי המיתוג בקובץ אז אוכל לשלוח לך במייל..)
ב. יש לך שם פמוט עם 3 נרות, ובחב״ד נהוג שכל אישה תדליק בפמוט נפרד או תמונה של זוג פמוטים גבוה ואחד נמוך (לילדה)- לתשומת לבך..
ג. המלצה- הייתי מיישרת לימין את הטקסט של ״שבת שלום! הרב.. וכו׳..״
ד. מורידה את המסגרת הלבנה מסביב ללוגו של חב״ד ושמה אחד יותר איכותי (מצ״ב)

חוצמיזה הכל מ ד ה י ם! הצלחות! מחכה לקובץ המשודרג;)

קבצים מצורפים

• לוגו המותג.jpg
    KB 355.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תודה על התגובה.
חבל שלא העלית את זה קודם. עשיתי את זה בהתנדבות לאחד מפעילי חב"ד בחיפה. וכנראה שלא היה לו נעים להעיר את ההערות האלו. הוא רק אמר לי שלוש נרות.
לצערי אין מצב לקובץ משודרג כרגע כי זה כבר מאוחר מידי.:(:( וחבל.

אשמח אם תשלחי לי את כללי העיצוב המעודכנים.

• הוסף לסימניות
וואו!!
מדהים
אני לא מפסיקה להסתכל על זה. יש מה ללמוד ממך!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא נורא!

יש״כ על ההתנדבות ובכל אופן תמיד לומדים משהו מטעויות... ;) בהצלחה בהמשך!

• הוסף לסימניות
(אם אתה רוצה יש לי את כל כללי המיתוג בקובץ אז אוכל לשלוח לך במייל..)

אותי זה מעניין הקובץ עם תוכל לשלוח לי למאייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לקבל
תודה רבהההה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה