כללי שיתוף לפרסומת

• הוסף לסימניות
רציתי לשתף אותכם עם פרסומת שעשיתי, נכון שזה כבר מפורסם בעיתונים אבל עכשיו אני צריכה לעשות כמה שינויים קטנים אז אני מאוד ישמח עם החו"ד שלכם כדי לתקן,
תודה רבה

ואגב יש שם בחנות נעליים מעממות! שווה להיכנס!

קבצים מצורפים

• פרסומת שו-לייס קיץ 1 .png
    KB 242.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!

הפריע לי קצת שהים בתוך המזוודה מידי גבוהה יחסית לנפח. כדאי למקם אותה קצת יותר לעומק,

במיוחד לטפל בפינה הפנימית ליד כיסא הנח.

• הוסף לסימניות
שונה...
מעניין, מרענן, קייצי...
מיוחד!!!

הכסא נח להגדיל אותו, או לוותר עליו אבל כך הוא מידי קטן , נעלם וחסר פורפורציה....

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
הכיתוב למטה חסר פרופורציות בעליון לתחתון
צריך שהם יגמרו באותו מטווח ישר.
העבודה מהממת
נ.ב. בשאלתך כתבת נעלים מעממות, לא לשכוח לתקן.....

• הוסף לסימניות
הרעיון והביצוע מעולים,

ישנם כמה נקודות קטנות שניתן לתקן:

- ישנה אי התאמה בצבעי הנעליים, אחת אפרפרה למראה בעוד השניה צהבהבה. ממליץ לך להעביר את שתי הנעליים פילטר שחור לבן, ובמידה ותרצה גוון קרמי עדין תחל פילטר צבע עדין.

- בנוסף, הנעל הקרובה (המעומדת) גדולה מדי מבחינה פרופורציונאלית, כדאי אולי להקטין ולהצליל את הנעל שמאחורה שיראה כאילו היא ממש נשענת עליה (הצללה כבדה, פיידינג).

- עוד בנושא הנעל, לאחר הקטנתה הייתי חותך את ה'שפיץ' של הנעל (על אף שאם הקטנת אותה לגודל הנכון לא בטוח כי כי היא כלל תגע בדופן המזוודה) כך שהנעל תראה בתוך המזוודה.

- הכסא נוח נראה פחות פוטוריאליסטי משאר התמונה, הייתי משלב אותו בתוך המזוודה (לוקח את צדו השמאלי של קו העצים והשיחים מעט אחורה, וממקם לפני את כסא נוח בהצללה ריאלית).

חוץ מזה, פרפקט, עבודה יפה מאד.

• הוסף לסימניות
אהבתי!
פרסומת מעניינת.

אני מניחה שזה לא קשור אליך אבל כדאי להגיה את הכיתוב במודעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yair7733;1565290:
הרעיון והביצוע מעולים,

ישנם כמה נקודות קטנות שניתן לתקן:

- ישנה אי התאמה בצבעי הנעליים, אחת אפרפרה למראה בעוד השניה צהבהבה. ממליץ לך להעביר את שתי הנעליים פילטר שחור לבן, ובמידה ותרצה גוון קרמי עדין תחל פילטר צבע עדין.

חוץ מזה, פרפקט, עבודה יפה מאד.

נראה לי שזה בכוונה, להראות 2 גוונים של הנעל, לא?

נכתב ע"י קראנצול;1565561:
אהבתי!
פרסומת מעניינת.

אני מניחה שזה לא קשור אליך אבל כדאי להגיה את הכיתוב במודעה.

"יוקרתיות יפיפיות. ומפתיע במיוחד." אכן, כדאי מאד מאד לערוך הגהה... :)

בהצלחה...

• הוסף לסימניות
נראה שכתוב באנגלית שוקלייס

• הוסף לסימניות
מודעה מהממת!
מצטרפת להערות קודמיי, ורק אוסיף שהפריע לי שפותחים אביב מפתיע, והכיתוב באנגלית הוא summer והאווירה הכללית היא קיץ. ציפיתי לשדה פרחים וכו'. אולי זאת פתיחה לקולקציית קיץ?
חוצמזה, אין מילים. אהבתי את הקונספט והביצוע.

• הוסף לסימניות
המודעה בעיניי ממש יפה ומושכת

אם כי הפריע לי משהו בהתאמות הצבעים:

לדוג'
הגוון הירוק של הצבעים במזוודה; הדשא, העצים, השטיח וכו'
לא קשורים לצבע הירוק של הטקסט והמסגרת

הייתי משנה את הגוונים של התמונה שיהיה יותר חיות בדומה לכתב הטקסט

(וכן אולי הייתי נותנת נגיעה קטנה וחלשה של קצת צבע ברקע)

• הוסף לסימניות
יפה ומרענן !
נעים לעין ומזמין!

אם הלוגו קשור אלייך - היייתי שוקלת להוריד את הנעליים מעליו.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה !!!
ד''ש מהפרסומות ברחוב...

נחשי מי אני... (בת דודה)

פרימי ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה