שיתוף לקוחות מרוצים

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG_1120.JPG
    IMG_1120.JPG
    2.1 MB · צפיות: 381
  • IMG_1138.JPG
    5.9 MB · צפיות: 164
  • IMG_1140.JPG
    IMG_1140.JPG
    1.5 MB · צפיות: 379
  • הוסף לסימניות
ממש מיוחד!!
אתה קבלן שיפוצים?אתה עושה יציקות בטון?
אשמח לפירוט

• הוסף לסימניות
הפס מתכת בשירותים ליד הדלת זה ניקוז?

• הוסף לסימניות
@!! אני רוצה לסגור חלל מהבנין (פיר)שגובל עם הדירה שלי (קצת מסובך לכתוב צריך לראות)אתה עושה כאלה דברים?

(יש חלל בין 2 חדרי שירותים לבין הקיר של חדר המדרגות שאותו אני רוצה לספח לדירתי)

• הוסף לסימניות
בעצם את חוסמת בזה את האוויר לשרותים גם לשכנים שמתחתך, לא יעשו לך בעיות?

• הוסף לסימניות
@!! אני רוצה לסגור חלל מהבנין (פיר)שגובל עם הדירה שלי (קצת מסובך לכתוב צריך לראות)אתה עושה כאלה דברים?

(יש חלל בין 2 חדרי שירותים לבין הקיר של חדר המדרגות שאותו אני רוצה לספח לדירתי)
תתקשרו 0533187013
אשמח לשמוע באיזה עבודה מדובר

• הוסף לסימניות
בעצם את חוסמת בזה את האוויר לשרותים גם לשכנים שמתחתך, לא יעשו לך בעיות?

כמובן שנבקש רשות :) (מקסימום נתקין להם וונטה)

בכל מקרה השכנים מלמעלה כבר בנו כך שהחלל כבר סגור...

• הוסף לסימניות
כמובן שנבקש רשות :) (מקסימום נתקין להם וונטה)

בכל מקרה השכנים מלמעלה כבר בנו כך שהחלל כבר סגור...
אפשרי לעשות כזה עבודה
כמובן לאחר אישור הסכמה של השכנים
מה עושים בחדר אמבטיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה