נכתב ע"י גרף הול;2167285:מה יהיה עם כל האלמנטים שלך ז"ל שהיו בפונטייפ?
נכתב ע"י אברוּמי;2167351:מקצתם יעברו בס"ד שדרוג בפחחות וצבע בתנור.
וחלקם הגדול ימסר לגריטה במחרטת המתכות של אלמנטריק
יותכו לנוזל, ויבואו בגלגול כמוצרים חדשים, לתקן את שרשם...
נכתב ע"י גרף הול;2167285:מה יהיה עם כל האלמנטים שלך שהיו בפונטייפ ז"ל?
האם יש סיכוי לקנות מהם שוב אי פעם...
נכתב ע"י 2OR;2167542:רק עכשיו אני מגלה שהם נעלמו מהאתר...
מה עושים?
נכתב ע"י 2OR;2167542:היי... איזו חוצפה
רק עכשיו אני מגלה שהם נעלמו מהאתר...
יש לי שם קרדיט גדול לאלמנטים של אברומי דווקא
לא מעוניין בפונטים
מה עושים?
נכתב ע"י 2OR;2167542:רק עכשיו אני מגלה שהם נעלמו מהאתר...
יש לי שם קרדיט גדול לאלמנטים דווקא
לא מעוניין בפונטים
מה עושים?
נכתב ע"י אברוּמי;2186404:טוב מוישי, בוא נצלם עוד אחד.
תעמוד כך! לא טוב. זה יאכנע.
תעמוד במצודד.
סובב את הראש, שבור שמאלה!
עוד שמאלה! עוד! אה אתה לא יכול עוד?!
אוקיי תרים את הסנטר למעלה! אתה צריך לצאת סנוב.
פתח את העיניים חזק חזק שיראו את כל הבהיר!
יפה! זה ממש מתאים לצווארון.
תסתכל לכיוון הידית של הארון למעלה.
בדיוק! שלוש שתים אחת.... תגיד צ'יזזז...
לא! אל תגיד!!! אל תזוז!!!!!!!!!!!!!
קליק־קליק..... !!!
יופי. אתה משוחרר.
אתה יכול עכשיו לחזור לבעוט בשרולי ולמשוך בקוקו של לאה'לה.
נכתב ע"י פוינטס;2186457:אברומי.. מדהים
אין מילים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //