שיתוף \\\\\\////// מוקדש לכשרונות היותר שקטים שבינינו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אופטימית;n5113480:
תגידו, אתם בטוחים שהכותרת מתאימה לתוכן ??
אני חושבת שהכישרונות פה די קולניים, מחרישי אוזניים.

ועוד שאלה- למה 3/4 תוכן אני לא מבינה ו-1/4 איכשהו לאחר מאמץ ??

אאוץ' שוב התעורר הטנטון, אני מקווה שזה לא בעקבות הטראומה האקוסטית שעברתי כאן.

בקשה קטנה- יש מצב שיהיה כאן מתורגמן קבוע ? מי מתנדב ?

היו שלום,
רגע רגע, עדיין לא צלצלתי- אני כבר חוזרת.

בינתיים, המשיכו להרעיש,
זהו רעש איכותי- אם יש כזה דבר.

התפוצצתי מצחוק....:D:p
אבל, מה שנכון נכון!!!

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

לפני לא הרבה זמן, דונלד טראמפ ניצח בבחירות לנשיאות ארצות הברית – והפך לאיש החזק בעולם.

ניצחון אדיר זה, כך נדמה, לא היה מתאפשר לולא תמיכתו של האיש העשיר בעולם – אילון מאסק.

והנה, ראו זה פלא!

לא חלף זמן רב – ומה קרה היום?

לפני כשלוש שעות בלבד, פרץ עימות טיפשי ומכוער בין שני אלו. כל אחד משמיץ את רעהו בפומבי, לעיני כל העולם. והסיבה? איש לא יודע.

והסיכון? גדול מאין כמותו.

מה שמתחיל בכלכלת ארצות הברית – עלול להתגלגל כסופה עולמית, כלכלית ואף ביטחונית, בייחוד עם העלאת הקריזות של מיודענו – "האיש החזק בעולם".

ומה לנו כי נכביר במילים...

שוב מתגלה לנגד עינינו:

כי אין לנו על מי להישען – לא על האיש החזק בעולם, לא על האיש העשיר בעולם, אלא – על אבינו שבשמים.

לא הכוח מביא אושר, ולא העושר מבטיח שלווה.

האושר והכוח האמיתיים נובעים ממעמקי הנשמה – חלק אלוקי ממעל ממש!

ומי שאין בו חיים פנימיים – אוי לו! לא לנפשו בלבד, אלא אף לכבודו, היכול להימחק במחי ציוץ אחד.

אשרי העם שככה לו – אשרי העם שה' אלוקיו!
לפני הבניין הענק של בית החולים, יש שטח אדמה צר ועליו ברושים גבוהים, המסתירים את כל הקומה הראשונה ומחצית מהשניה.
אחרי הברושים יש גדר תיל גבוהה, ואז תעלה עמוקה שמושלכים בה בקבוקים ואריזות ריקות לרוב. על שפת התעלה נמשכת גדר אבן נמוכה, שעליה ישב אדם עם מעיל משובץ ונעליים שמעט גדולות עליו, בהן בעט אבני חצץ קטנות לתוך התעלה.
ילד קטן התיישב במרחק כמה מטרים ממנו, על הגדר, פיו פעור במקצת עיניו גדולות ובהירות מאד, מהססות.
הוא הניח אצבע על שפתיו הלחות ושאל:
"דוד, אתה מחכה למישהו?"

האיש הרים את ראשו לאט והקמטים על פניו התפתלו במין חיוך. "כן", אמר.
ואחרי רגע הוסיף:
"אבל הוא כבר לא יגיע".

שתק הילד, אגל רוק זלג מזוית פיו, וגדולות, גדולות היו עיניו.

במרחק עמדה מכונית עם דלתות פתוחות, אשה גחנה על עגלת תינוק וגבר הוציא מזוודות מתא המטען וערם אותן על הארץ.

אחרי דקה אמר הילד בשקט: "אז למה אתה עדיין מחכה?"

"אה, אני לא יודע" אמר האיש וצייר בקצה נעלו מעגל בעפר.
"אני באמת לא יודע ", שב ואמר.

הילד קם, התקרב, והתיישב ליד האיש ממש.
"נראה לי," אמר, "שאני אחכה איתך."

הזקן לא ענה
והילד שהבחין בדמעות שצצו פתאום, הפנה מבטו הצידה והכניס במבוכה אצבע אל פיו.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה