כן הארונות סהרהמטבח מדהים!
האם עלו עם השיש לחיפוי? או שזה קרמיקה?
וכן האם הארונות הם סהרה?
תודה רבה!כן הארונות סהרה
והחיפוי קרמיקה
זו לא הדמיה![]()
אולי בתמונה הזו תוכלי לראות טוב יותר את הקרמיקה.תודה רבה!
איזו קרמיקה זה?
אני רוצה לסגןר על שיש 5213, ואני בלחץ האם אמצא קרמיקה תואמת ושלא יהיה מדי מקושקש...
זה הגבלה בשטח שבו תחמו את המטבחמטבח משגע..מושלם
אבל סתם שאלה שמענינת אותי, המקרר לא מדי רחוק מהאינדוקציה?
תודהמטבח משגע..מושלם
אבל סתם שאלה שמענינת אותי, המקרר לא מדי רחוק מהאינדוקציה?
תודההיי @מירי קוגלמן
המטבח מושלם ממש, תודה ששיתפת
אני מתכננת עכשיו מטבח דומה וזה ממש עזר לי, שאלה, מה העומק והגובה של השייש לישיבה?
ועדיין הכנסת ארונות מתחת?תודה
גובה השולחן בר 90 סמ מהרצפה (כמו השיש)
העומק אם אני זוכרת נכון 50 סמ
הארונות מתחת בעומק 20-25ועדיין הכנסת ארונות מתחת?
יש מצב להתייעץ איתך באישי?
המטבח מדהיםםם, מיוחד, נקי ויפה!!כיריים מעל אינדוקציה רק במידה ואין אופציה אחרת
הארונות בצבע סהרה (פורמקס 413B)
בוצע ע"י נגר (נוראי!)
לגבי המטבח הקודם זה לשיקול הלקוחות.
כל המוחמד אחמד מחמוד מאותו זן כך שזה לא באמת משנה אם זה בדיוק הוא...המטבח מדהיםםם, מיוחד, נקי ויפה!!
אשמח לדעת האם הנגר זה אבו מחמוד? אם כן, מה היה נוראי אצלו,
איזה גוון עץ עשית בויטרינה?
איזה גוון עץ לויטרינה היית ממליצה למטבח בגוון לבן חם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים