כללי שיתוף>>>מישהו שלח לי מתנות קטנות!

• הוסף לסימניות
שלום!
אני שמח לשתף אתכם במודעה הכמעט גמורה (הלקוחה אמורה לשלוח לי תמונה אחרת שנשים ברקע) של פרויקט המיתוג לחנות מתנות בנתיבות!
אז ככה:
הלכנו על מיתוג בצבעים מושכים את העין והלב, בסגנון שאני לא זוכר את שמו.....(בכל אופן שנים עברו מאז הקורס...) אשמח למי שיזכיר לי!
עיקרון המיתוג הוא קלילות ומקצוענות כאחד בטעם זורם ואישי.
ו.... זהו!
האמת שכיוון שמדובר בעיקר בעיצוב מתנות ולא מכירת מתנות מוכנות לא היה כל כך קווים לעסק חוץ מכמובן מקצוענות קלילות וטאצ' מאלף!
ובמודעה הזו ושיבואו אחריה... השקענו בעיקר בנראות, שתמשוך את העין של האנשים, שבמקום ליסוע לבני ברק וירושלים או לעצב לבד, הם יבואו למעצבת מקצוענית וקרובה לבית!
וזה בהחלט עושה את העבודה!
אשמח לתגובות!
יורד לדפוס בקרוב.... אולי תספיקו להעיר לפני?
נעמי מודעה מתנות קטנות.png

• הוסף לסימניות
עוד אפשרות!
דומה אבל שונה!
שניתי את הפונט שאינו ברור למשהו יותר ברור וצמצמתי את הצבעים.
נעמי מודעה מתנות קטנות .png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מקווה שאתה באמת רוצה ביקורת כי יש קצת... :)
קודם כל, יש לך את זה בידיים, אתה יצירתי ומלא חיות, מרגישים מיד, וזה טוב!
הבעיה היא, שיש כאן בלאגן אטומי. יש עומס לא נורמלי, המודעה משדרת
צעקות! כמו מישהו שקם באמצע הלילה עם איזה רעיון פצצה בראש והוא מתחיל
לצעוק אותו לכל כיוון והוא מבסוט עד השמים!
יש בעיה של חוסר קריאות, אם בגלל טקסט שמונח על תמונה, אם בגלל
צבע עז שיושב על צבע עז...

יש לך כאן דיבור בכמה שפות...

קיצער, קודם כל תרגע, שתה משהו ;)
עכשיו קח נשימה עמוקה, ותתאזן, תתחיל לפשט. חפש מי המלך,
ממנו תזרים את הצופה הלאה, אל תשגע אותו, אל תאיים ואל תזריק
לו אינפורמציה לווריד...

ועם כל מה שאמרתי אני אומר לך שיש לך את זה רק את צריך איזה
כיוונן ותקשיב לכל הערה ותנסה ליישם....

• הוסף לסימניות
בשתי המודעות הראשונות הלוגו של- "מתנות קטנות, טאץ' גדול" מהמם.
למה החלפת אותו?
במודעה האחרונה זה הרבה פחות יפה לטעמי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה