כללי שיתוף - מיתוג וסדרת מודעות לחנות תיקים חדשה

• הוסף לסימניות
חזרתי להסתכל שוב:)
למה יש שלש נקודות בתוך הלוגו?

• הוסף לסימניות
מוזר... כתבתי תגובה מושקעת והיא נעלמה.
שרית,
מודעות מתוקות ועממיות בטעם טוב.

יש חנויות שמציגות יוקרה (רצוי - פריזאית) כשהסחורה שלהן לגמרי לגמרי עממית, ועושות לעצמן נזק שיווקי גדול. כי פרסומת "יוקרתית" לחנות עממית זה אולי יפה ואסתטי אבל מבריח את הקונים.
אישית - כשאני מגלה כזה דבר אני מאירה (כן, ב-א') להם שכדאי להם לשנות את הפרסום

החוכמה - לדעת מתי לשדר שוק, מתי לשדר שיק קליל ועממי, ומתי לשדר יוקרה בינלאומית...

בקיצור -
מקסים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;2173723:
מוזר... כתבתי תגובה מושקעת והיא נעלמה.
שרית,
מודעות מתוקות ועממיות בטעם טוב.

יש חנויות שמציגות יוקרה (רצוי - פריזאית) כשהסחורה שלהן לגמרי לגמרי עממית, ועושות לעצמן נזק שיווקי גדול. כי פרסומת "יוקרתית" לחנות עממית זה אולי יפה ואסתטי אבל מבריח את הקונים.
אישית - כשאני מגלה כזה דבר אני מאירה (כן, ב-א') להם שכדאי להם לשנות את הפרסום

החוכמה - לדעת מתי לשדר שוק, מתי לשדר שיק קליל ועממי, ומתי לשדר יוקרה בינלאומית...

בקיצור -
מקסים.

בלי קשר לעבודה היפה של שרית אולי ואם... רק אני באמת לא יודעת מה הסחורה של החנות
הרבה פעמים תהייתי לעצמי לגבי לקוחות שלי ועוד אלה
שרוצים פירסומת יוקרתית ורוצים שיהיה נקי ומיוחד ובסטייל - ואני אומרת שלפעמים הקהל יעד הוא ממש מחפש וקונה את המודעות הפשוטות והזולות ומודעה בטוב טעם ויוקרתית אולי מזיזה את הלקוחות הפונטצאליים של הלקוח! כי לאנשים עם הרבה כסף ויוקרה שמדבר אליהם מילה חכמה או מתחוכמת שמעוצבת באלף אחוז - קשה לפעמים להשתכנע
כי אולי לפעמים הם מתאכזבים לגלות שמכירה מפרסמת עמוד שלם במקומון ואת מגלה שסך הכל זה מחסן קטן באחד הרחובות הצדדיים עם 10 שמלות ו10 חולצות...

לדעתי יש פה קטע שאנחנו כמעצבים צריך לשים הרבה יותר לב
ושימו לב שאנחנו מתלוננים שמשרדי פירסום עושים מודעות מכוערות לציפס ולפפסי
אבל רבותי הם מוכרים!!!

נקודה למחשבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;2173822:
בלי קשר לעבודה היפה של שרית אולי ואם... רק אני באמת לא יודעת מה הסחורה של החנות
הרבה פעמים תהייתי לעצמי לגבי לקוחות שלי ועוד אלה
שרוצים פירסומת יוקרתית ורוצים שיהיה נקי ומיוחד ובסטייל - ואני אומרת שלפעמים הקהל יעד הוא ממש מחפש וקונה את המודעות הפשוטות והזולות ומודעה בטוב טעם ויוקרתית אולי מזיזה את הלקוחות הפונטצאליים של הלקוח! כי לאנשים עם הרבה כסף ויוקרה שמדבר אליהם מילה חכמה או מתחוכמת שמעוצבת באלף אחוז - קשה לפעמים להשתכנע
כי אולי לפעמים הם מתאכזבים לגלות שמכירה מפרסמת עמוד שלם במקומון ואת מגלה שסך הכל זה מחסן קטן באחד הרחובות הצדדיים עם 10 שמלות ו10 חולצות...

לדעתי יש פה קטע שאנחנו כמעצבים צריך לשים הרבה יותר לב
ושימו לב שאנחנו מתלוננים שמשרדי פירסום עושים מודעות מכוערות לציפס ולפפסי
אבל רבותי הם מוכרים!!!

נקודה למחשבה!

זה בערך מה שכתבתי בתגובה הארוכה שנעלמה ברוח

זו חכמה לדעת מה המודעה צריכה לשדר.
למשל - רשתות שיווק רוצות שייראה "מחסן" כדי שאנשים יקבלו רושם שהכל זול, הכל במבצע.

אבל חנות נעליים שמוכרת יוקרה בינלאומית, שאת מפחדת לדרוך בחנות שמא תצטרכי להיפרד מ700 ש"ח לזוג נעלי בית, ואז עוברת שם במקרה, מציצה ומגלה שהיוקרה מסתכמת בנעלים (יפות!) בסכומים של 50-150 ש"ח -
עושים לעצמם נזק עצום.

או חנות בגדים שהמודעות שלה משדרות סטייל אירופאי מבהיל (כי ברור לך שבגד הכי פשוט שם עולה לפחות 500) ואז את מגלה מחירים סבירים לגמרי (לא זולים, אפילו טיפה מעל הרגיל, אבל לגמרי לגמרי סבירים)
והמוכרת אומרת לי ש... לחנות יש משרד פרסום מצויין, בעלת הבית מרוצה מאוד מהפרסומות.

מיצוב לא נכון -
לא רק שלא מביא תועלת, עושה נזק.

וכל זה נאמר כדי לפרגן לחברתי היקרה והמוכשרת שנתנה טאצ' כיפי ועממי למודעות ואני בטוחה שהחנות תואמת למיצוב שלה ;)

• הוסף לסימניות
תודה יקירתי! מחמם את הלב!

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה.
עיצוב ומיתוג מחודדים ביותר

אבל משום מה אני לא סגור עם קראתי נכון את שם החנות
זה תיק - קט (תיק קטן) או כמו טיקט (תווית)?

• הוסף לסימניות
טיקט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אז אחרי המון זמן שמתכננת להעלות לפה הנה זה קורה-
שיתוף מותג שנולד פה בסטודיו ומסתבר שרובכם נתקלתם בו, והתאהבתם---

אז נתחיל ממש מההתחלה

ממש לפני מלחמת חרבות ברזל פנתה אלי חיה היקרה (לקוחה חוזרת ברוך ה) עם חלום מיוחד
פתיחת סטודיו לצביעת כלי קרמיקה - משו שעוד לא קיים פה במרכז באווירה חרדית ובצורה מקצועיות-
מרחב מעורר השראה ויצירה לכל אישה שמבקשת לעצמה זמן של רוגע ופינוק, באמצע השגרה ובמיקום
נגיש וקרוב לבית.
שמעתי ממנה, דייקנו ערכים, מסרים וקווים לדמותו של המותג הנולד
ו- יצאנו לדרך..
וכך תוך כדי המלחמה ברוך ה המותג החל קורם עור וגידים נשלחו מספר סקיצות שחיה התאהבה מיד באחת מהן.. עוד דיוקים שיפצורים והנה יש לנו אותו
הלוגו החדש של טוליפ :

AddColors(4-8-25).gif

_פרח_כוס_טוליפ.jpg

כרב הדמיה.jpg

מכן המשכנו לכתיבת ועיצוב מודעות שיעבירו את המסר בצורה ברורה ומדוייקת - היה חשוב לנו שיבינו שמדובר בצביעת כלי קרמיקה ולא יצירת כלי קרמיקה וכן שיבינו איך עובד התהליך.. מודעה עם המון תוכן שצריכה בנוסף גם להעביר חוויה ורגש, קבלו אותה >>>

טוליפ_מודעה.jpg

המודעה פורסמה והתגובות ברוך ה היו וואוו!!!
אנשים לא גמרו לתת פידבק וכמובן שהחלו לזרום לקוחות
מכאן המשכנו לסדרת מודעות עם עדכון של הוויזואל כל פעם מתוצרים אמיתיים של לקוחות!
מוזמנים להנות :

tulip_animation_fast.gif

הדגמה לתהליך בניית הוויזואל למודעה -
מתוך עבודות אמיתיות של לקוחות (ותודה על בינה..) >>>

תהליך.png

המותג כבש ברוך ה!
אנשים באים נהנים ממליצים והמעגל רק גדל!

והנה טעימה מעוד כמה חומרים של טוליפ:

פרוספקט המצורף לכלי המוכן הנשלח ללקוחה
Flying_Leaflet_Mockup_4.jpg

רולאפ לסדנאות ניידות

רולאפ טוליפ.jpg

עיצוב שובר מתנה + פוסט פרסום

חדש שובר.jpg

והכי מרגש - התגובה של חיה על התהליך המיוחד

המלצה טוליפ.png

תודה שהייתם עד פה
המשך יום מוצלח ומבורך ושפע הצלחה בחיים ובעסק!

מרים לנדאו

ואם מעניין אתכם לשמוע על מיתוג לעסק שלכם
מוזמנים לייצור איתי קשר בשמחה
ml.brand100 @ gmail.com
0555516380 - יש ווצאפ :)
לוגו.jpg
מיני בדס היא חנות חדשה מסוגה ברכסים.

החנות כוללת בתוכה 4 מחלקות מושקעות: בגדי תינוקות, אקססוריז, מפות, ומוצרי סידקית.

החנות באה לתת מענה על דבר שחסר בשוק; והיא הולכת לעשות את זה בגדול!

מטרת המיתוג היא ללהגשים את החזון שלנו;

שאנשים יוכלו לקנות דברים איכותיים ואופנתיים ברכסים ולא יוצרכו לנסוע מחוץ לעיר.

בנוסף ישנה מעלה נוספת, המביאה יחודיות בסיגנון המתנות (עד היום השוק ברכסים מציע כלי נוי ומוצרים למדף וכד')מתנות מפנקות ליולדת, וכן מחלקה של מפות במגוון ענק של צבעים.

קהל היעד שלנו מתחלק ל-2:

מחלקת ילדים בייבי ומתנות – יולדות סבתות וכאלה שרוצים לקנות מתנה ליולדת (תלמידות דודות חברות) ואמהות שאוהבות דברים איכותיים ואופנתיים.

מחלקת בית – כולם!

אז מה יש לנו בכלליות; בגדי תינוקות 0-6 חודשים קשתות סרטים כובעים צמידים מחזיקים למוצץ מוצרים משלימים כמו – מגבות רחצה לתינוק מחלק מנות מיוחד בובות ועוד...

מפות קטיפה בכל הצבעים בדים חלקים וכל אביזרי התפירה.

החוזקות שלנו; איכות ובידול, מבחר גדול, מיקום מרכזי.
8956972 copy.jpg
השאיפה שלנו היא: שאנשים יהיו מרוצים מהמוצרים ויצאו עם חווית קניה של עוד.
מיני בודס.jpg
כדי להגיע לדיוק המושלם, ובאמת לשדר את מה שהחנות אומרת,

עברנו תהליך ממקד, ובו שמנו לנגד עינינו את המטרה הברורה!

מיני בדס הוא מותג שמדבר בעד עצמו.

מוזמנים להצטרף אלינו לחוויה ולהווכח בה בעצמכם...

כמה צילומי מסך שיתוף מהפרזנטציה>>
צילום מסך 2025-07-28 165445.png
צילום מסך 2025-07-28 165544.png
צילום מסך 2025-07-28 165708.png
צילום מסך 2025-07-28 165803.png

אחרי כל זה ועוד יותר מזה..

המודעות✨

המודעות פונות ל-3 קהלי יעד אידיאליים למותג התינוקות,

(שזה בעצם מוצר הדגל..)
O9FGF91 copy.jpg
A5_Flyer_45_ copy.jpg
ומה שנכון... נכון..

במיני בדס יודעים – אמא לא מתפשרת.
על רכות, על נוחות, על סטייל.

כי גם כשהם עוד לא מדברים – הבגדים מדברים במקומם❤️

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה