נכתב ע"י ariels;2173723:מוזר... כתבתי תגובה מושקעת והיא נעלמה.
שרית,
מודעות מתוקות ועממיות בטעם טוב.
יש חנויות שמציגות יוקרה (רצוי - פריזאית) כשהסחורה שלהן לגמרי לגמרי עממית, ועושות לעצמן נזק שיווקי גדול. כי פרסומת "יוקרתית" לחנות עממית זה אולי יפה ואסתטי אבל מבריח את הקונים.
אישית - כשאני מגלה כזה דבר אני מאירה (כן, ב-א') להם שכדאי להם לשנות את הפרסום
החוכמה - לדעת מתי לשדר שוק, מתי לשדר שיק קליל ועממי, ומתי לשדר יוקרה בינלאומית...
בקיצור -
מקסים.
נכתב ע"י סתם;2173822:בלי קשר לעבודה היפה של שרית אולי ואם... רק אני באמת לא יודעת מה הסחורה של החנות
הרבה פעמים תהייתי לעצמי לגבי לקוחות שלי ועוד אלה
שרוצים פירסומת יוקרתית ורוצים שיהיה נקי ומיוחד ובסטייל - ואני אומרת שלפעמים הקהל יעד הוא ממש מחפש וקונה את המודעות הפשוטות והזולות ומודעה בטוב טעם ויוקרתית אולי מזיזה את הלקוחות הפונטצאליים של הלקוח! כי לאנשים עם הרבה כסף ויוקרה שמדבר אליהם מילה חכמה או מתחוכמת שמעוצבת באלף אחוז - קשה לפעמים להשתכנע
כי אולי לפעמים הם מתאכזבים לגלות שמכירה מפרסמת עמוד שלם במקומון ואת מגלה שסך הכל זה מחסן קטן באחד הרחובות הצדדיים עם 10 שמלות ו10 חולצות...
לדעתי יש פה קטע שאנחנו כמעצבים צריך לשים הרבה יותר לב
ושימו לב שאנחנו מתלוננים שמשרדי פירסום עושים מודעות מכוערות לציפס ולפפסי
אבל רבותי הם מוכרים!!!
נקודה למחשבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: בום בום, אפילו, כתב עט ועוד 19 משתמשים22 //