כללי שיתוף מיתוג לעו''ד

• הוסף לסימניות
הלקוח (...האאא סליחה..מרשי..) הנחמד הזה התקשר, שאל כמה הכי מהר יהיה לו לוגו וניירת, לא משנה כמה עולה...
אמרתי לו שעה...
וזו התוצאה..:rolleyes:

מוקאפ עו''ד-01.png
לוגו שלומי לוי עורך דין-01.png

• הוסף לסימניות
וואו. יצא מרשים מאוד ומתאים לעו"ד.
כל הכבוד על ביטחון..
רק מלחשוב על תוצר בשעת עבודה אני מתחילה להלחץ.....

• הוסף לסימניות
סיפור מגניב!
בפעם הבאה ללכת על שעה אקדמאית בלבד :)

התוצאה ממש יפה ומרשימה!

אם הוא ירצה להדפיס שוב מעטפות, כדאי לוותר על הסיומות המעוגלות בקווים
סיומת ישרה מתאימה יותר לע"נ.

• הוסף לסימניות
וואו וואו אליפות!!
השילוב של העמוד ב-L אדיר!

אהבתי את השימוש בפונט לוינסקי בשם המותג, ובהתאם לצורניות שלו את המלבן עם פרטי יצירת הקשר על המעטפה (גם הוא כמו הפונט מלבן אמנם, אבל עם פינות מעוגלות..), עובד כאן ממש טוב.

• הוסף לסימניות
תודה תודה איזה פרגונים מכל הלב
באמת הייתה סיעתא דשמיא גדולה
כמובן שאת המוקאפים עשיתי בשעת הפנאי....

(אגב למה כולם חושבים שאני גברת?...באמת מסקרן אותי!!)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איזו מילה עוד לא אמרו - באמת משגע

עבודה מדהימה, מקצועית ומרשימה וכל זה תוך שעה? סוף העולם!!!
איזה כייף ללקוח!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממש ממש מטורף!!! כל התשבחות שאמרו-העתק הדבק לפה...

אבל גם הלוגו בשעה? לא עשית שום בריף? איך הצלחת?

• הוסף לסימניות
אבל גם הלוגו בשעה? לא עשית שום בריף? איך הצלחת?

עשיתי איתו בריף קצרצר בטלפון הבנתי את הראש..אני קצת מכיר את האיש אז לא היה קשה להכנס לראש שלו..וברוך השם הלך בקלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה