שיתוף מסט דיגיטלי.... (בת 2.5(:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1289738:
כל הכבוד ציבי!!

הייתי מורידה את היד שמחזיקה את התינוקת על הכורסא...

חיכיתי לראות מי תשים לב
כל הכבוד
רק בהודעה מס.....40(?) הגיעו לזה
צל"ש חיוך

אני כבר ערכתי את זה בסוף ותיקנתי
פשוט זה היה עבודת עריכה קשה ולכן לא הייתי בטוחה שאעשה את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NBR;1289108:
מהמם!
אני הכי אהבתי את העמוד של הכורסא הלבנה, הייתי כותבת באליפסה:
The klars family
2014

רעיון אבל כבר מופיע לי באלבום המשפט הזה בסגנון הזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1289919:
רעיון אבל כבר מופיע לי באלבום המשפט הזה בסגנון הזה

מה שבא לך:)
אלבום שלא רואים כל יום!
בראבו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומנציה;1288771:
גם אותי מעניין מה גורם לצלם ללכת לצלם את ילדיו אצל צלם אחר? רצון לגוון? לשנות סגנון? מילא באירוע- חייבים, אבל צילומי סטודיו?

כשאני לא בעבודה אני לא רוצה לצלם....

בכל מקום שאני מגיע מצופה ממני להופיע עם המצלמה, מה אני לא צריך קצת ליהנות מהמסיבה/אירוע, וכדו'?

וציבי,
לבן שלי קוראים אהרי (אהרן) ולא ארי (אריה) לכן לדעתי צריך לאיית ahry או ahri ולא ari

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1291251:
כשאני לא בעבודה אני לא רוצה לצלם....

בכל מקום שאני מגיע מצופה ממני להופיע עם המצלמה, מה אני לא צריך קצת ליהנות מהמסיבה/אירוע, וכדו'?

וציבי,
לבן שלי קוראים אהרי (אהרן) ולא ארי (אריה) לכן לדעתי צריך לאיית ahry או ahri ולא ari

אולי Aari כי השם הלועזי של אהרן זה Aaron

• הוסף לסימניות
מכירה עוד אהרי כזה ואנו מאייתים: Ahary

• הוסף לסימניות
אין לי מושג
יבוא הלקוח ויחווה דעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה