שיתוף | מסכת דרך ארץ החדשה לכבוד פורים + שמאטעס שעוד יגרמו למחיקת האשכול

• הוסף לסימניות
המחבר: קוטלר אברהם בן מיכאל.
מקור: אוצר החוכמה

קבצים מצורפים

• מאימתי.pdf
    KB 852.9 · צפיות: 138
  • הוסף לסימניות
ההיתר לקובץ כזה כנראה הוא מפני שהוא בא לעשות ליצנותא דעבודה זרה, מהקלקול הגדול שפשה באמריקה, גדולי ישראל בכל הדורות תמכו בליצנותא דעבודה זרה.
מאידך סתם "מסכת פורים" שנהגו בה בדורות קודמים, יצאו נגדה גדולי ישראל, בכל הדורות, בכל החריפות.

• הוסף לסימניות
לקובץ אין קשר לפורים, הוא רק מתאים באוירה.
לסיכום, זה בסדר או לא?

• הוסף לסימניות
אם השאלה הופנתה כלפי, קטונתי מלהכריע.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שהרבנים מסתובבים כאן בפרוג.

• הוסף לסימניות
אני אישית לא התחברתי.
לעומת המודעה של המוסכניק הערבי, האדמו"ר מקורצוויל קרא איתי את המודעה וכמעט נפטר מצחוק. (לדורשים בשלומו - לאדמו"ר שלום).

• הוסף לסימניות
@נתן גלנט אפשר לפתוח אשכול בו תוצגנה מודעות ערביות?
אני מציע שניקח את האשכול הזה, ונייעד אותו לפורים. על מנת שלא נטבע כולנו בעשרות אשכולות פורימיים
בואו נתפרע כאן, ואם תגיבו בכמויות גם אנעץ את האשכול...
הגב' שרשרת- אם תרצו אני יכול לשנות את הכותרת כך שיהיה ברור שהאכול מרכז בתוכו את כל ענייני הפורים ולהבדיל- ההלצות.

• הוסף לסימניות
image006.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה