מידע שימושי שיתוף: מענק צעירים בבנק דיסקונט בפתיחה באפליקציה מצ"ב קוד קופון

• פותח הנושא MK1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מצ"ב הפרטים
נ.ב. הפתיחה באפליקציה לגילאי 16-18 והיא קלה ומהירה.
בהצלחה!

קוד קופון לקבלת 280 ש"ח להזנה בפתיחת חשבון באפליקציה-640225

• הוסף לסימניות
מצ"ב הפרטים
נ.ב. הפתיחה באפליקציה לגילאי 16-18 והיא קלה ומהירה.
בהצלחה!

קוד קופון לקבלת 280 ש"ח להזנה בפתיחת חשבון באפליקציה-640225
וכמובן שאין עמלות כלל עד גיל 26 ככה שניתן לפתוח לקבל מענק ולסגור..

Screenshot_20250912-023007.png

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות את זה באתר?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי באפליקציה ואז כתבתי את הטלפון שלי, כשר
הם שלחו לי מלא סמס למרות שכתבתי שאין לי ופתחתי אלף פתיחות באתר
ועכשיו עבר חודש מזמן פתיחת החשבון ואין לי לא הטבה ולא חשבון אז שימו לב לזה
כרגע אני צריכה להגיע פיזית לבנק לאשר זהות,🙄🙄 שימו לב

• הוסף לסימניות
מתן המענק עדיין ממשיך!
סניף מסוים ביקשו ממני להביא מלא פתיחות חשבון עד סוף השנה, ויתנו 400 ללקוח (לא עשיתי עם זה כלום...)
אז תנסה (סופשנה תוכל להוציא הרבה יותר, תזדרז)
דובר על פתיחה לצעירים גם ללא משכורות

• הוסף לסימניות
אני חושב שהקוד עדיין בתוקף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה