כללי שיתוף מקרה שהצריך כתיבת סקריפט

• הוסף לסימניות
אשתפכם רבותי במקרה שהיה לי היום.

היה לי ספר עם עשרות אלמנטים מעוגנים, שנמצאים על גבי הטקסט עם שיטת שילוב מולטיפלאי.
חששתי מהדפסה כך, ורציתי לשחרר את כולם ולהעביר לשכבה נפרדת מתחת לטקסט.

ומה עושים?

ידנית זה המון עבודה. לבחור כל אחד, לשחרר, ולהעביר לשכבה מתחת....
אז בס"ד עלה בידי לכתוב סקריפט קצר, ותוך כמה רגעים הכל נעשה בב"א.

שיתוף זה נועד ליידע את הציבור באפשרויות הרבות לחסכון בזמן הגלומות בסקריפטים.

(והנצרך לסקריפט ספציפי מוזמן לפנות אלי שאכתבהו לו בתשלום סביר)

• הוסף לסימניות
אכן, כשנתקלים בעימוד שיש לחזור על אותה פעולה שוב ושוב. מומלץ להזמין סקריפט ולחסוך עבודה של שעות!
לו הייתי יודע קודם, הייתי חוסך הרבה עבודה.

... ולך אליעזר ידידי היקר, המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1066836:
אשתפכם רבותי במקרה שהיה לי היום.

היה לי ספר עם עשרות אלמנטים מעוגנים, שנמצאים על גבי הטקסט עם שיטת שילוב מולטיפלאי.
חששתי מהדפסה כך, ורציתי לשחרר את כולם ולהעביר לשכבה נפרדת מתחת לטקסט.

ומה עושים?

ידנית זה המון עבודה. לבחור כל אחד, לשחרר, ולהעביר לשכבה מתחת....
אז בס"ד עלה בידי לכתוב סקריפט קצר, ותוך כמה רגעים הכל נעשה בב"א.

שיתוף זה נועד ליידע את הציבור באפשרויות הרבות לחסכון בזמן הגלומות בסקריפטים.

(והנצרך לסקריפט ספציפי מוזמן לפנות אלי שאכתבהו לו בתשלום סביר)

רק מראה כמה אתה גאון בעימוד,
אני כבר שכחתי מה זה סקריפט ומה זה אינדזיין :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה