שיתוף-משהו קצת...קיצ'י

• הוסף לסימניות
היה לי זמן אז החלטתי לקשקש לי משהו ולנסות שוב ושוב כל מיני מברשות ופונקציות שלמדנו בקורס. מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;1956327:
היה לי זמן אז החלטתי לקשקש לי משהו ולנסות שוב ושוב כל מיני מברשות ופונקציות שלמדנו בקורס. מה דעתכם?

מגנייייב, אנימה מעולה!

שילוב הצבעים ממש מתאים לסגנון
שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אז אני מבינה שאין לאף אחד דעה...חבל:( (חוץ מישי כמובן...)
רציתי לקבל הערות והארות, וגם פידבקים יהיה נחמד (למה להכחיש?)

• הוסף לסימניות
חמוד ממש.
אהבתי את הצביעה של השיער בעיקר.
גם העיניים יש בהם עומק. מקסים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;1958023:
אז אני מבינה שאין לאף אחד דעה...חבל:( (חוץ מישי כמובן...)
רציתי לקבל הערות והארות, וגם פידבקים יהיה נחמד (למה להכחיש?)

הילדה חמודה :) כמה הערות והארות את רוצה קצת או כסאח?;)
אני באמת שואלת כי לא הבנתי עד כמה אנשים רוצים לקבל פה חו"ד אם בכלל....

• הוסף לסימניות
מה שעולה לך;) אבל בכל זאת אני לא דשא אז אל תכסחי אותי...את יודעת, אפשר גם בדרכים יותר סימפטיות:D:cool:

• הוסף לסימניות
עבודה מעולה, אהבתי את הפונפונים. צריך בעיקר לדעתי לעבוד על 'החלקות' של הקו. אבל זה עניין של אימון. מחכה לראות עוד. הצלחות :) (אה, וראיתי את המנגה שלך בתיק עבודות וברור-אני מאוד אוהבת, זה באמת צביעה ידנית?)

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
היא תיהיה יותר סוויט אם תורידי את הקו השחור בתחתית העיניים והפה יחייך...

• הוסף לסימניות
לא קשור לעיצוב, אבל קפץ לי לעין-- pretty

• הוסף לסימניות
אני אנסה לא לכסח את הדשא :eek:
א. כי רק עכשיו למדת בקורס את המברשות וגם לי היו איורים שנראים בדיוק ככה בשלב הזה.
ב. לא מגיע לך כיסוח! :):)

הילדה אכן חמודה ולא מפחידה שזה כבר טוב ;), הפרופרוציות דיי בסדר שזה טוב :)
אז אני רק נותנת לך 3 טיפים:
הראשון זה המקל של המטריה, כשמציירים מטרייה צריך לשים לב שהמקל של המטריה וחלק העליון של המטריה למעלה יפגשו נכון.
השני כבר ליהיא אמרה רק צירפתי דוגמה. הקווים צריכים להיות יותר חלקים ובטוחים אבל זה עניין של אימונים.
השלישי זה שהדבר שהכי חשוב באיור זה שהעניים יהיו נכונות וברורות כי זה הדבר הראשון שמסתכלים עליו ואם משהו לא מסתדר טוב מיד שמים לב לזה. (ולפעמים אפילו אם יש דפקטים קלים בשאר האיור והעניים בסדר יש מצב שלא ישימו לב לזה)

זהו, אני בעצמי עוד נאבקת עם הדברים האלה אבל המאבק מתחלש עם הזמן והאימונים והעין מתרגלת לראות מה בסדר ומה לא.
מקווה שהועלתי שלא כיסחתי את הדשא! :eek: שיהיה בהצלחה!

קבצים מצורפים

• ילדה עם מטריהA.jpg
    KB 157.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תודה רבה אריאלה! לתגובה כזו חיכיתי:D:) אשתדל לתקן ולהמשיך לתרגל...
יום טוב ומבורך!
נ.ב הדשא כוסח בצורה טובה;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;1959858:
תודה רבה אריאלה! לתגובה כזו חיכיתי:D:) אשתדל לתקן ולהמשיך לתרגל...
יום טוב ומבורך!
נ.ב הדשא כוסח בצורה טובה;)

יופי! ב"ה :)
שמחה שעזרתי!! ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה