מידע שימושי שיתוף: ניקוי כלי כסף בכלי קלות.

• הוסף לסימניות
ואני שואלת עכשיו-איך כלי הכסף שלכן?
נקיים? הרוסים? כלי זהב? כתמים?
ספרו, שנדע אם זה עובד לאורך זמן..........

• הוסף לסימניות
ברשם הפטנטים במבשר מישהו כתב שהטיפ הזה הרס לו את הכלי כסף.

• הוסף לסימניות
אז ככה
לכל מי שלא מבין,
הציפוי בפנים(בגביעים) הוא זהב זה לא בשביל יופי, אלא כסף קולט את טעם היין, ולכן מצפים בזהב,
תשימו לב כשירד לאחר כמה שנים ציפוי הזהב מרגישים את טעם הכסף ביין.
לכן שלא יצא שכרכם בהפסדכם, תזהרו שלא ירד לכם ציפוי הזהב.
אני אישית לא מנקה בצורה הזו מכיון ששמעתי על נזקים שקרו,
אז או שעובדים קשה.
או שמעתי על פטנט לנקות עם מגבונים!!!

• הוסף לסימניות
לפני חנוכה ניקיתי את החנוכיה והיו עליו כתמים כנראה משמן משנה קודמת, (זה סגור בקופסא כל השנה עטוף בנילון) והם לא ירדו עם הספריי של יעקבי עבדתי עליו שעתיים ולא ירד, עד שאמרו לי על הפטנט הנ"ל, וכן חיממתי סיר מים מלח וסודה לשתיה וכל הכתמים הצהובים ירדו בשניה, התלהבתי אז כבר הכנסתי לסיר עוד כמה דברם קטנים.
התוצאות:
הגביע (חדד) נהיה סדקים לאורך ובאלכסון מה שלא יורד כבר אכלתי את הלב מספיק.
החנוכיה : שתמיד נשאר מבריק כל ימי החנוכה נהיה צהוב כבר ביום השלישי.
לסיכום: אני לא הייתי חוזרת על הפעולה הזו, אלא אם כן משהו מאד ישן ומוכתם מאד,
אני תמיד מנקה את הכלי כסף עם הספריי של יעקבי מרססת ממתינה 10 דקות ועוברת עם סמרטוט רך אם תעשי את זה לעיתים קרובות זה יוצא מבחינת זמן עבודה אותו דבר ונשמר לך הברק להרבה יותר זמן.
עבודה נעימה!

• הוסף לסימניות
כמו כל התגובות השליליות.
מבריק, אבל מצהיב חזרה תוך שבוע!!! ונהיה הרבה יותר גרוע ממה שהיה.
לעומת זאת עם חומר עובדים קשה יותר, אך מחזיק לאורך זמן.

• הוסף לסימניות
הכלים יוצאים יפהפה.
אם יש עיטור של השחרה - השחור נמרח על הכלי (וגם על כלים נוספים).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה