שיתוף | ספר חדש שאיירתי

• הוסף לסימניות
משתפת טעימה מספר שבס"ד איירתי, עיצבתי ועימדתי:
"שלומי משתדל לקרב את הגואל"
על שלומי המתוק שמתגבר על עצמו כדי לקרב את הגואל

אשמח לשמוע את דעתכם!
שבוע מבורך :)

הדמיה ספר לדפוס..jpg
הדמיה ספר פתוח1.jpg
הדמיה ספר פתוח2.jpg
הדמיה ספר פתוח3.jpg
הדמיה ספר פתוח4.jpg
הדמיה ספר פתוח5.jpg

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה!!!
איזה השקעה
צבעים חיים ואיורים מביעים
אהבתי את הזוית של הכדור
הצלחות אפרת

• הוסף לסימניות
אפרת, מדהים כמו תמיד!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם :)
כייף לשמוע שאהבתם!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
הגיוון בזוויות באמת מצוין פה, אהבתי גם את הכריכה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נראה ספר ממש מרתק,צבעים מעולים-בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מושקע וחינני, מקסים! בהצלחה

• הוסף לסימניות
ציורים יפים! הקו שלך מאד עדין!

(יש לי שאלה ואשמח אם מישהו בקיא יענה לי: יש איזה מקור בתורה לעשיית מצוות עבור קירוב הגאולה?)

• הוסף לסימניות
(יש לי שאלה ואשמח אם מישהו בקיא יענה לי: יש איזה מקור בתורה לעשיית מצוות עבור קירוב הגאולה?)
בערך חצי מהתנ"ך נכתב על זה שהגלות וכל הצרות באו כי לא עשו את המצוות, ואם ישמרו את התורה ה' יגאל אותנו...

• הוסף לסימניות
במקרה גמרא מפורשת. ''תניא ר''י אומר גדולה צדקה שמקרבת את הגאולה'' בבא בתרא י' א

על לא דבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה