שיתוף > סרט אנימציה לנוער חב"ד

• הוסף לסימניות
שמחה לשתף על במת פרוג המכובדת
קטעים קצרים מתוך סרט אנימציה באורך 3.5 דק' עם פרזנטור מצויר עבור ארגון נוער חב"ד
תודה ללקוחה שנתנה אישור לפרסום!

והנה שני קטעים מתוך הסרטון כי איך אפשר בלי GIF - -
קטע מתוך אנימציה לנוער חבד.gif

אז אם גם לכם מתאים סרט אנימציה או שאר סוגי ההנפשות, אשמח להיות בקשר
סטודיו פלאש - אנימציה : studio-flash.info

קבצים מצורפים

• נוער חבד.mp4
    13.9 MB · צפיות: 446
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מדהים הכל
מדויק לפרטי פרטים.

את גם מציירת את הדמויות?

• הוסף לסימניות
מדהים הכל
מדויק לפרטי פרטים.

את גם מציירת את הדמויות?
תודה!!
קונה דמויות וקטוריות ומשפצת אותם באילוסטרטור
למשל דמות הפרזנטור כאן עשויה מהוקטור הזה:
stock-vector-man-character--.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מהוקצע ומקצועי!
בקטנה: נראה לי שאין טייסים עם משקפיים, הם חייבים להיות שש-שש, והסאונד ששמת על המטוס- שייך למסוק... אבל זה מקסים!!!

• הוסף לסימניות
נחמד ביותר!
תודה!
יפה מאד!
מסקרן לראות יותר.
תודה! גם אני הייתי שמחה לשתף יותר :(
מהוקצע ומקצועי!
בקטנה: נראה לי שאין טייסים עם משקפיים, הם חייבים להיות שש-שש, והסאונד ששמת על המטוס- שייך למסוק... אבל זה מקסים!!!
טוב לדעת!
תודה!
את פשוט עפה קדימה מפעם לפעם.

חרוצה. דייקנית, מעוררת השראה.
לבן פרגון ממך, זה מעורר השראה

• הוסף לסימניות
מיכל!!!
איזה יופי!!!
אני כ"כ שמחה לראות את העבודות שלך!!!
מושקע לפרטי פרטים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה