כללי שיתוף עבודה לפרויקט גמר

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• אין עוד מלבדו.gif
    KB 322.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מיוחד! סיעור מוחות?

• הוסף לסימניות
שקוף שזה...

• הוסף לסימניות
פשוט מדהים!!
וגם פשוט מדהים לזהות את סיעור מוחות כל פעם מחדש ;)

• הוסף לסימניות
הצילווווו לא להלחיץ אני אפ' לא בכיוון לגמור

ובקשר לעבוד מדהים מדהים

• הוסף לסימניות
עבודה מאוד מאוד יפה ונקיה ושמיימית
בקטנה - מתחת לאות ל, ב' של מלבדו - הענן האפור נראה קצת מריחה,
אבל זה רק בגלל שהביצוע באמת מרהיב, אז שמים לב לדקויות שיכולות לשדרג עוד יותר
שאפו!

• הוסף לסימניות
מדהים!

ממש מיוחד
הייתי מוותרת על היונה התחתונה ו"מנקה" קצת את האפור מהאותיות, זה נראה טיפה מלוכלך, זה אמור להיות לבן בוהק, לא?
אם זה נעלה ברקע אפשר לחזק קצת את התכלת של השמיים ואז זה פחות ייבלע
הצלחה!

• הוסף לסימניות
מהמם! אפשר לראות את כל הפרוייקט?!
לא זכור לי כזה פרוייקט בגמר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1233800:
מהמם! אפשר לראות את כל הפרוייקט?!
לא זכור לי כזה פרוייקט בגמר...

לדעתי זה במתקדמות, הם מגישות אאל"ט השבוע...

• הוסף לסימניות
קורס מתקדמות- הגשות היום!

תודה לכולם על ההערות והפירגון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה