כללי שיתוף עבודות+מחירים

• הוסף לסימניות
אם הוא לקוח קבוע ממולץ להתגמש קצת במחיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחד פלוס;1484249:
אם הוא לקוח קבוע ממולץ להתגמש קצת במחיר

הייתם מתגמשים ל-650/700/680?
אני לא רוצה גם למכור את העבודה שלי בזול שיוריד מהערך...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.
לא סיכמתם מחיר מראש?

• הוסף לסימניות
כן
הלקוח רק יעריך את זה שאתם הולכים לקראתו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1484266:
לא הבנתי.
לא סיכמתם מחיר מראש?

זה הענין,
המזכירה של הלקוח בקשה ממני, והמחיר לא משנה לה.
כעת הלקוח מבקש שאעשה לו הנחה.
השאלה שלי עד כמה לרדת.
אני בסה"כ גם רוצה להרויח מהענין.
700 זה סביר, לא?

• הוסף לסימניות
700 זה בסדר גמור.
אם מאת השקלים הללו זה מה שיעשה את הלקוח (החוזר!) מרוצה - לדעתי כדאי ללכת על זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yair7733;1484280:
700 זה בסדר גמור.
אם מאת השקלים הללו זה מה שיעשה את הלקוח (החוזר!) מרוצה - לדעתי כדאי ללכת על זה.

תודה אישית!!!
:)

• הוסף לסימניות
כמה מילים על מתחילים ומחירים.

בפרסום, ידוע הכלל שחייב להיות לך יתרון שיגרום ללקוח לרצות בך.
אם יש לכם את נקודת התורפה של חוסר הניסיון, הרי שהמחיר יבוא לפצות ע"כ. תמיד יהיו כאלו שירצו לשלם בזול אפילו בעד עבודה בוסרית.
בהמשך הדרך, תצברו ניסיון, ממילא נקודת התורפה תפחת. הרי לכם סיבה להעלאת מחירים - הניסיון והשיפשוף שצברתם. כלומר שאז נקודת היתרון שלכם תהיה הניסיון.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;1482831:
לוגו וניירת לסמינר חדש באנטוורפן
איך הגעת אליהם?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה