שיתוף- #עוגת השכבות הראשונה שלי#

• הוסף לסימניות
האמת שאני לא כל כך טיפוס של מטבח.. אבל כשמגיעה שבת כלה של חברה כל כך טובה אין ברירה אחרת וצריך לפנק:)
אז הפשלתי שרוולים וצללתי לעומקי המטבח..אני יכולה לומר לכן שהיה שווה כל רגע!!

מה דעתכן על התוצאה?
IMG_20200528_183149.jpg

• הוסף לסימניות
מהמם!
תמיד מסקרן אותי איך מעבירים עוגות כאלה למגש בלי שיתפרק או ילכלך ויישאר אסטטי ככה?

• הוסף לסימניות
מהמם!
תמיד מסקרן אותי איך מעבירים עוגות כאלה למגש בלי שיתפרק או ילכלך ויישאר אסטטי ככה?
פשוט! בונים אותן על המגש;) (זה מה שאני עשיתי בכל אופן..) לפני שהתחלתי לבנות את השכבות, שמתי על המגש נייר אפייה ועליו בניתי את העוגה. אחרי שהעוגה הייתה מוכנה גזרתי את הנייר לפי גודל המגש וניקיתי אותו כמה שיכלתי..

• הוסף לסימניות
פשוט! בונים אותן על המגש;) (זה מה שאני עשיתי בכל אופן..) לפני שהתחלתי לבנות את השכבות, שמתי על המגש נייר אפייה ועליו בניתי את העוגה. אחרי שהעוגה הייתה מוכנה גזרתי את הנייר לפי גודל המגש וניקיתי אותו כמה שיכלתי..
פעם הבאה את יכולה לחתוך את הנייר אפייה לשתים ואז להניח על זה תעוגה אחרי שאת מסיימת אפשר לשלוף את הנייר ונשאר מגש נקי.

• הוסף לסימניות
וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אלופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עושה לי חשק גם...

• הוסף לסימניות
האמת שאני לא כל כך טיפוס של מטבח.. אבל כשמגיעה שבת כלה של חברה כל כך טובה אין ברירה אחרת וצריך לפנק:)
אז הפשלתי שרוולים וצללתי לעומקי המטבח..אני יכולה לומר לכן שהיה שווה כל רגע!!

מה דעתכן על התוצאה?
צפה בקובץ המצורף 661703
מקסים
אהבתי מאד את הכוס והגלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה