גבס יש בתקרה ובצד שני של הסלון. החיפוי זה עץ עם פורניר והכמעט שחור זהיפהפה.
יש כאן גבס חוץ מהקרניז?
ממה עשויים החריצים בקירות? ובעצם פירוט על כל חיפוי הקיר לא יזיק...
גבס יש בתקרה ובצד שני של הסלון. החיפוי זה עץ עם פורניר והכמעט שחור זה
יהיה כנראה פורמייקה...
מה את מציעה? אולי שילוב עם משהו כסוף?הדמיה מושלמת מה גבוהה ...
בעיצוב - הקיר עדכני , אהבתי את קו החיתוך האורכי -מאד מיוחד
אבל מה שלא משתלב לי פה זה הכריות ספה עם הקישוט קיר המתכתי ...
שחור אפור בז - גאומטרימה את מציעה? אולי שילוב עם משהו כסוף?
הדמייה מקסימה. מי כמוני יודעת כמה שעות וימים של עבודה. התאורה והחומרים. מהמם!וגם הדמיה כמובן
הערות, שאלות בכיף.
אני יודע לגבי הכריות, סתם התעצלתי...הדמייה מקסימה. מי כמוני יודעת כמה שעות וימים של עבודה. התאורה והחומרים. מהמם!
אהבתי את הרעיון של החיפוי...
מה שכן הייתי משפרת: יש דברים שנראים באויר. אולי רק עין מקצועית רואה את זה...
הכריות שבספה למשל מידי דקות. והתמונה צריכה להיות יותר תקועה בקיר. היא נראית מעט מרחפת. אולי צל יעזור.
אולי גם הייתי מכניסה פריט שיחיה את ההדמייה ויראה שחיים שם.
אולי באמת רק הכריות...אני יודע לגבי הכריות, סתם התעצלתי...
פרטים מרחפים? איפה?
ואגב, העליתי לכאן לשתף עיצוב, הדמיה זה על הדרך...
ההדמיה השניה חפיפית, בראשונה (חוץ מהכרית שזה נכון), לא ראיתי משהו מרחף,
אשמח לדעת...
זה באמת רעיון לשתול איזה דמות...
הנה, קצת חיים (והרבה עבודה!)![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים