שיתוף: עץ בחיתוך לייזר-תרגילים של תלמידות

• הוסף לסימניות
קופסת תכשיטים דו מפלסית- מתחת לקלידים יש מגירה נפתחת.

עץ_לייזר_תמר.png

מעמד פרוספקטים ממותג למלון
עץ_לייזר_יסכה.png

קופסה לתהלים מחולק
עץ_לייזר_חנה.png

קופסת ממו עם ציור והקדשה אישית.
עץ_לייזר_ברכי.png

מתלה למפתחות
עץ_לייזר_בסי.png

• הוסף לסימניות
עבודות יפות.
מעניין אותי כמה נקודות - ברשותך :
באיזה מסגרת בנות לומדות לעצב ולהגיש ללייזר ?
מעניין אותי לראות את הצד האחורי (המעוגל) של הפסנתר
ולמה את קופת הצדקה לא מדיקט לבן ? יש כוונה או זה מה היה ליד היד..?

• הוסף לסימניות
עבודות יפיפיות!!!

• הוסף לסימניות
עבודות יפות.
מעניין אותי כמה נקודות - ברשותך :
באיזה מסגרת בנות לומדות לעצב ולהגיש ללייזר ?
מעניין אותי לראות את הצד האחורי (המעוגל) של הפסנתר
ולמה את קופת הצדקה לא מדיקט לבן ? יש כוונה או זה מה היה ליד היד..?

1. במסגרת מגמת אומנות בסמינר אופקים. הבנות נעזרו בגרפיקאית (למרות שהן לומדות אילוס' אבל עוד לא מספיק מתורגלות)
2. בבקשה מצורף. (דרך אגב יש כבר גרסה מתוקנת לפרויקט זה עם רגליים קצרות יותר וכו' אך לא הועבר אלי צילום..)
פסנתר (8).jpg

3. באופן כללי הפרויקטים נועדו לתרגול ולא למטרת רווח ולכן משתמשים במה שהכי זול.

• הוסף לסימניות
1. במסגרת מגמת אומנות בסמינר אופקים. הבנות נעזרו בגרפיקאית (למרות שהן לומדות אילוס' אבל עוד לא מספיק מתורגלות)
2. בבקשה מצורף. (דרך אגב יש כבר גרסה מתוקנת לפרויקט זה עם רגליים קצרות יותר וכו' אך לא הועבר אלי צילום..)צפה בקובץ המצורף 379622
תודה -
תחום ממש מרתק וחבל שלפני אלף שנים לא לימדו אותו...בסדר לא היה אז לייזר..:)

• הוסף לסימניות
2. בבקשה מצורף. (דרך אגב יש כבר גרסה מתוקנת לפרויקט זה עם רגליים קצרות יותר וכו' אך לא הועבר אלי צילום..)צפה בקובץ המצורף 379622
עושה לי חשק לחזור לסמינר...:eek::D

• הוסף לסימניות
עבודות יפות מאוד!

ד"ש לבנות:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה