אסטרטגיה שיתוף פעולה לפרסום עסקים קטנים

• הוסף לסימניות
יש לי עסק קטן, ואני מחפשת זמן רב רעיונות לשווק אותו. לאחרונה כתבתי לעצמי תכנית מסוימת לשיווק, הכוונה הצלחתי להבין מה עסקים קטנים צריכים כדי להתפתח.

את תכנית הפעולה הזו - עבור פרסום של עסקים קטנים - אשמח לשתף עם משרד פרסום או אנשי מקצוע בתחום הזה (ואני כמובן מוכנה להיות הלקוחה הראשונה בתכנית).

דרוש משרד פרסום שירצה לפעול בתחום, ולנסות להפעיל את התכנית.. (לא מדובר בתכנית גדולה, אבל כן אטרקטיבית, כזו שתהיה משתלמת לכל העוסקים בתחום).

לקבלת מידע נוסף שלחו לי מייל peri33550אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את מחפשת איך לקדם עסק או מפרסמת רעיון לקידום עסקים קטנים?
אם את צריכה עזרה בשיווק העסק או התכנית אשמח לעזור לך בזה.
אני אסטרטגית שיווקית שמכירה לעומק מגוון רחב של מגזרים ואוכלסיות שונות,
ויודעת להתאים עבורם את המסר והפלטפורמה בהתאם למטרה.
מייל: kofman400@אסור לפרסם מייל

• הוסף לסימניות
שולחים לי מידי פעם מיילים לגבי הנושא של פרסום בחינם באתר, כך נראה שיש ביקוש עבור זה.

חשבתי אולי באמת נתאגד בעלי העסקים המתחילים ונפתח אתר ביחד, בעלות אפסית (אם כל אחד יתן כמה עשרות שקלים עבור הפרויקט).
לאתר אפשר לקרוא: "דיל עסקי- דילים משתלמים מעסקים שרוצים שיכירו אותם"
או כל שם דומה/אחר.

אם אתם רוצים להשתתף, כתבו כאן או במייל.
במידה ויהיו מספיק עסקים ונותני שירות שיכסו את עלות האתר, נחפש בעלי מקצוע עבור הקמת האתר בעזרת ה'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה