שיתוף פעולה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
חברים.

אני מחפש תלתיסטים מקצועיים במידול ומיפוי, מומחים במאיה.
לעת עתה התלתיסטים לא יהיו שכירים אצלי, אלא נעבוד בשיתוף (יתכן שבעתיד הדברים ישתנו).

לצערי ולשמחתי, אני מוצא את עצמי דוחה לקוחות פוטנציאלים בשל עומס, והייתי מעוניין לספק לכל את שרותי.

המעוניין, נא לשלוח למייל שבחתימה, מודלים, על-מנת שאוכל לבחון את איכות המידול והמיפוי, לא אעשה בהם שימוש נוסף, ללא אישור השולח.

בתודה מראש,
ובהצלחה.:)

• הוסף לסימניות
למה רק מאיה? OBJ/FBX מתוכנה אחרת גם יכול לעבוד, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב;1499296:
למה רק מאיה? OBJ/FBX מתוכנה אחרת גם יכול לעבוד, לא?
יניב,
אתה צודק.
הסיבה שכתבתי מאיה, היא משום אופן המיפוי, אינני יודע איך המיפוי בבלנדר, אבל אפשר לנסות.

לכל השולחים - אני כותב שוב :), נא לשלוח לי קבצי מאיה. אם הקובץ כבד מידי, ניתן דרך הגוגל דרייב וכדומה (אני חושב, שהגוגל דרייב מעלה קבצים די מהר).

הסיבה שאני מעוניין לראות קבצים ולא תמונות רנדר, מכיון שעלי לדעת את רמת המידול והמיפוי, ברנדור לא תמיד ניתן לראות זאת.

• הוסף לסימניות
שלום חברים,
תודה רבה לכל מי ששלח, וכל מי שאמר לי שישלח לי בקרוב :).
אני מבקש לכתוב ולהסביר מספר נקודות -

א. לעת עתה השיתוף יתבצע ע"י אמצעים טכנולוגים, כגון מייל וסקייפ, אבל אם יהיה צורך בכך אשקול שיהיה מקום עבודה משותף שבו יהיה ניתן לעבוד בסיעור מוחות ולהגיע לתוצאות הטובות ביותר.
בשל כך חשוב לי שיהיו אנשים שמשתמשים בתוכנת מאיה, אם זאת אינני שולל על הסף לאעזר באנשי מקצוע שמשתמשים בתוכנות אחרות.

ב. הגיעו אלי אנשים ברמות שונות, לעת עתה מכיון שאני רוצה לתת עבודות, בידיעה שלא אצטרך לעבוד פעמיים ולהפסיד זמן וכסף על כך (סליחה ובתקווה להבנה), רק מי שברמה מספקת, לענ"ד, אוכל לתת לו עבודות. אחרים, יתכן שאם יהיה צורך להגדיל את מערך העבודה, וליצור מקום עבודה משותף (חרדי כמובן), יהיה מקום גם להם.
מ"מ אני הקטן, מציע להרבות באימון אישי ולהשתפר כמה שיותר (אם ירצו שיעורים פרטים ניתן ליצור עמי קשר באישי או במייל).

ג. בנוסף, אמנם כתבתי בראשית האשכול, שאני מחפש אנשים למידול ומיפוי, אך בשל העבודות הנוספות שצצות, אני מחפש בכל תחום שהוא של תלת (לעת עתה), כגון ריג אנימציה, אקספרסן, פרטיקל, סימולציות של מים וכדומה, מרנדרים בווירי, מפסלים ומטקסטרים בזיבראש, ומה לא.

אם אתם רוצים שיהיה סעייתא דשמיא, ואפתח משהו רציני, ובעז"ה שיהיה שליח ל"חלק" פרנסה לכולם, תתפללו, שיהיו הרבה עבודות. :)

חשוב לדעת! הזמנת העבודה יכולה להיות מהיום למחר, כך שחשוב שיהיה לי כמות של כוח-אדם שאוכל לעשות עימם פרויקטים.

בהצלחה לכולם,
ותתפללו.:D
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
תודה אשמח להתעדכן!!!שמחתי לשמוע מצבי שאנחנו גם במיקום גאוגרפי קרוב:):):)

• הוסף לסימניות
בהצלחות פה לכולם
(מה זה אקספרסן, expression?)

• הוסף לסימניות
אני צריך לעבודה מידית, ממדל דמויות וריג במאיה בלבד (כל הפרויקט במאיה).
זהו פרויקט גדול.
חוץ מזה צריך עוד אנשים, שיכולים להסתדר לבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה