שיתוף פרוייקט - לנשים בלבד!!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את הקטע "לנשים בלבד!!"
כאילו ותרומה מגברים לא תתקבל?

• הוסף לסימניות
מה פתאום???
מצולמות שם נשים... זה הענין
ערכתי את הכותרת.
את צודקת שזה בלבל

• הוסף לסימניות
מעט ארוך, וחוזר על עצמו.
הסרטון חמוד, אבל, בשלב מסוים התהליך בו מידי צפוי
הייתי מצפה לעריכה מפתיעה וקצבית יותר.

• הוסף לסימניות
תסריט מהמם. אהבתי את הרעיון שכל אחד אומר חלק אחר במשפט שלם, רק חבל על הכיתובים שקוטעים באמצע
היה עדיף לתת רצף של אמירות ובסוף כיתוב אחד חזק
וכן לא צריך את האפקט הבומבסטי הזה בטקסט שמעביר מידע על מקום ושעה....
(המוזיקה כאבה לי קצת באוזן :()

• הוסף לסימניות
תודה למתייחסים...:)
הכיתוביות באמצע הדיבורים הם ממש בכוונה, כדי להדגיש את המסר...
הרקע המוזיקלי גם הוגבר בכוונה (הסרטון הופץ בווצאפ, כאשר ביום ההתרמה כל אחד שלח את הסרטון לאנשי הקשר שלו... )
תודה על הביקורת ועל המחמאות...

• הוסף לסימניות
אהבתי את הקצב, המסר ברור וחזק

• הוסף לסימניות
וואו!!!

אני חושבת שאין הרבה סרטי תדמית כאלה--
התסריט פצצה אני מאוד אהבתי!!!
וזה ממש גרם לי לרצום לתרום====שזה תכל'ס
תרצו או לא הענין הסופי.

אני חושבת שהכל מאוד נקי ונעים עובד בצורה פשוטה ועניינית
ואני רותקתי מהתחלה עד הסוף.
אני גם הייתי מביאה את הפרטים בסוף--בצורה סטטית בלי אפקטים.

ואולי היו 2 משפטים שהייתי מוותרת עליהם..אבל
כל הכבוד!! באמת!!
עבודה יסודית ומאוד מקורית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה