כללי שיתוף - פרויקט גמר בעיצוב גרפי ותקשורת חזותית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילה ד;2389388:
פרוייקט מושקע, תאוה לעיניים.
איפה למדת?

נכתב ע"י גולדי שטינמץ;2389420:
ברור שבפרוג :D

רק שם נותנים דרור ליצירתיות...

מצטרפת לכל התשבחות של קודמיי :)
פרויקט מושקע ומשובח מאוד
"יגעת ומצאת תאמין"

• הוסף לסימניות
לגולדי היקרה!

אין מילים את ממש אלופה
המשיכי והצליחי
איתך לאורך כל הדרך

• הוסף לסימניות
כמנהל המכללה, גם אני נוכחתי אמש בהגשת הפרוייקטים לקבוצת עיצוב גרפי.
אני חייב לציין שזה כבר מספר שנים מאז הוקם בית פרוג, שבכל פעם אני מתרגש מחדש.
אתמול, היה משהו מיוחד, אוירה סוחפת.

היו שם הגשות ברמה מטורפת. תלמידות שלאחר שנה וחצי של לימודים הולכות לכבוש את השוק, ולהגיע לפסגה בע"ה.

ההגשות כולן היו מוקפדות, ומעוצבות כנדרש וכיאה לתוצרת בית פרוג. היה תענוג, כיף גדול, והרבה רגש.
כל ההגשות היו כבר ללקוחות אמיתיים ובתשלום, פרט להגשה אחת בלבד. כאשר לצד ההגשות גמר הגישה לי כל אחת תיק עבודות מרשים שבתוכו עוד ועוד עבודות שנעשו עבור לקוחות.

העבודה של גולדי, מיוחדת, ומצויינת, עבודה פשוט נכונה, לא היו לי שום הערות (גם לא על פיצ'יפקס, או טיפוגרפיה שאני אוהב למצא..:)), צורת ההגשה היצירתיות והראש הגדול הפעימו אותי.

תמשיכו להצליח
חיים

• הוסף לסימניות
זייער שיין
מיוחד במינו
ושלא תצטרכו - - -

איך / איפה עשיתם את האמבולנס...?

• הוסף לסימניות
וואהוווווווווווווו מיוחד מיוחד מיוחד!!!!
כישרונית!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים דיקמן;2390105:
כמנהל המכללה, גם אני נוכחתי אמש בהגשת הפרוייקטים לקבוצת עיצוב גרפי.
אני חייב לציין שזה כבר מספר שנים מאז הוקם בית פרוג, שבכל פעם אני מתרגש מחדש.
אתמול, היה משהו מיוחד, אוירה סוחפת.

היו שם הגשות ברמה מטורפת. תלמידות שלאחר שנה וחצי של לימודים הולכות לכבוש את השוק, ולהגיע לפסגה בע"ה.

ההגשות כולן היו מוקפדות, ומעוצבות כנדרש וכיאה לתוצרת בית פרוג. היה תענוג, כיף גדול, והרבה רגש.
כל ההגשות היו כבר ללקוחות אמיתיים ובתשלום, פרט להגשה אחת בלבד. כאשר לצד ההגשות גמר הגישה לי כל אחת תיק עבודות מרשים שבתוכו עוד ועוד עבודות שנעשו עבור לקוחות.

העבודה של גולדי, מיוחדת, ומצויינת, עבודה פשוט נכונה, לא היו לי שום הערות (גם לא על פיצ'יפקס, או טיפוגרפיה שאני אוהב למצא..:)), צורת ההגשה היצירתיות והראש הגדול הפעימו אותי.

תמשיכו להצליח
חיים

תלמידי פרוג,
אשריכם שיש לכם אבא שדואג להשמה כבר מהראש. (ולא נותן לכם ללמוד דרך הרגליים ;)) זה לא מובן מאליו.

• הוסף לסימניות
יגעת ומצאת תאמין!
מיוחד. מרשים ביותר!!!!!!!!!!!!
זה לא קורה לבד, ולא מובן מאליו.

המון הצלחה בהמשך.

• הוסף לסימניות
הפקה מושלמת!

• הוסף לסימניות
מפעים
ואו!!
מצטרפת לכל התשבחות

• הוסף לסימניות
מדהים! מדהים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפיקים;2389735:
מיותר להגיד לך שוב:)
מדהים!!!!!
יצא לך מושלם....

ומה איתך?????????
פשוט פספוס - תעלי גם!

• הוסף לסימניות
ואוווו :eek::eek:
מתחילת האשכול אני גוררת למטה, וכל פעם אני חושבת שזהו, אין כבר עוד מה להוסיף, אבל את מעלה עוד ועוד תמונות שאני כבר חושבת תוך כדי הגרירה -מה עוד אפשר לעשות והיא לא עשתה???...
והשתגעתי כל פעם מהיצירתיות והפרטים הקטנים שעושים את זה!
בטח הארגון מרוצה עד הגג...;)

• הוסף לסימניות
איך / איפה עשיתם את האמבולנס...?
לקחתי אמבולנס וקטורי (אותו אחד ששמתי בחוברת הצביעה), ויצרתי לבד פריסה... (בסיס שמחבר בין שני הצדדים, וקדימה ואחורה באורך המתאים עם הדוגמה המתאימה...)
קצת כאב ראש לחשבן את זה, אבל לא מדי מסובך.

• הוסף לסימניות
את מזכירה לי את עצמי בפרוייקט...
יש לך ראש טוב!! :D

• הוסף לסימניות
פרויקט מושקע ומדהים!!!
הכל אבל הכל סופדרך!
(האמת הלוגו מזכיר לי מאוד את הלוגו של "רחשי לב",גם הצבעים,ש זה תכלת ורוד וזה אדום תכלת
מכירה?)

• הוסף לסימניות
ואוו. הפקה הפקה!
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
מדהים!!!

אין מילים....

• הוסף לסימניות
מושלם! אין מה לומר, הרוויחו................................ (וגם אנחנו תודה על השיתוף)
ברכותי לדרך צלחה.

• הוסף לסימניות
מושלם!!!!!!! אין מילים!!!
תצליחי.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה