כללי שיתוף: פרסום חמשו"ש בישיבת ראשון

• הוסף לסימניות
המודעה אמורה לדבר אל בני נוער לפני גיוס ולשכנע אותם לבחון מסלול של הסדר,
אז די דומה להינדיק של ר' נחמן לדבר בשפה שלהם נוצרה המודעה הראשונה,

אולם כדי להתאים את המודעה לעלון התורני 'לאורו' נוצרה המודעה השניה

בפועל אני מניח שהם יפיצו את שניהם.

את הראשונה בעיקר בתיכונים ברחבי הארץ (אגב קיבלתי עליה ב"ה פידבקים חיוביים מפרסומאים וגם מהאחראי שבושים נודע לי שהיא "מדליקה" את החברה ואנשים מיד נרשמים!)

לאורו.jpg

לאורו.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני תמיד מאוד נהנה לראות איך המטרה היא שעומדת לנגד עינייך בפרסומים שלך.
ואני חושב שהמודעות מאוד אפקטיביות ומותאמות היטב לקהל היעד
ובכלל לא התפלאתי ממה שכתבת שהתגובות בשטח חיוביות+

• הוסף לסימניות
יפה!
נראה קולע למטרה
ובתכלס' פידבק זה ההוכחה....

בפעם הבאה כדאי להקפיד על קומפוזיציה.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
מהמם!
הפונט קצת פחות התחברתי..
להבא תשאיר קצת יותר ספייס מהצדדים שיהיה מקום לנשום..
ועדיף לשחק במשקלים של הפונט מאשר להטות,
אבל חוצמיזה ממש מתאים לקהל יעד, ומדבר בעד עצמו..,
המון הצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה