שיתוף - פרסומת לרכב סמארט (ש"ב בקריאייטיב פרוג)

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים!
הידית לא עומדת בזוית הנכונה..

• הוסף לסימניות
איזה רעיון מבריק ומשעשע!
יש משהו בידית לא נכון...
המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
אהבתי... רק לסדר את הזווית של הידית כמובן...

• הוסף לסימניות
רעיון אדיר.

• הוסף לסימניות
הזווית של האלכסון צריכה להיות פחות גבוהה..
כל הטמבון האחורי ישתפשף ככה.. לא חבל?

• הוסף לסימניות
מזוודה היא אב-הטיפוס להגדרת 'קומפקטי ונוח'?

האם תמצא מישהו שאומר לרעהו "המצלמה הזו קומפקטית ממש כמו מזוודה"?

??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;1035981:
מזוודה היא אב-הטיפוס להגדרת 'קומפקטי ונוח'?

האם תמצא מישהו שאומר לרעהו "המצלמה הזו קומפקטית ממש כמו מזוודה"?

??

מזוודה היא לא אב טיפוס להגדרה קומפקטי, אבל ביחס למכונית נדמה לי שאפשר להגדיר אותה קומפקטית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mnd;1035998:
מזוודה היא לא אב טיפוס להגדרה קומפקטי, אבל ביחס למכונית נדמה לי שאפשר להגדיר אותה קומפקטית.

לא, אז לא כך. אם הטכניקה של ההמחשה היא באמצעות מטאפורה (כמו במקרה שלך) היא חייבת להיות משהו שמביע ממש את המסר. גור קטן. עגבניית שרי. (סתם נקטתי דוגמאות; הן לא באמת רלוונטיות לעולם התוכן של הרכב, וגם לא בלתי-צפויות)

מזוודה אמנם קשורה איכשהו להתניידות ורכב, אבל היא לא מביעה קומפקטיות.

או שאני לא בקי מספיק בהלכות מזוודות.

• הוסף לסימניות
ואגב,

שוחחתי אמש עם חיים דיקמן,

והוא אמר לי שמנהלי קורס הקריאיטיב מאד מבסוטים מהתלמידים. כבוד לפרוג!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;1036043:
לא, אז לא כך. אם הטכניקה של ההמחשה היא באמצעות מטאפורה (כמו במקרה שלך) היא חייבת להיות משהו שמביע ממש את המסר. גור קטן. עגבניית שרי. (סתם נקטתי דוגמאות; הן לא באמת רלוונטיות לעולם התוכן של הרכב, וגם לא בלתי-צפויות)

מזוודה אמנם קשורה איכשהו להתניידות ורכב, אבל היא לא מביעה קומפקטיות.

או שאני לא בקי מספיק בהלכות מזוודות.

טוב לא אתווכח על הסיסמא, בסה"כ זה היה תרגיל מטאפורה. מבחינתי אפשר לכתוב סיסמא אחרת. העיקר הרעיון של החיבור בין מזוודה לרכב.

• הוסף לסימניות
אלי אלימלך. לי הזכירה המזוודה הזו ציטוט של מישהי, שסיפרה לי מה זה להיות זוג צעיר פלוס אחד (הראשונים שלי תאומים, כך שלא טעמתי את זה מעולם). היא אמרה לי כך: ״ילד אחד זה כמו מזוודה. את לוקחת אותו לכל מקום איתך. זה עוד לא ממש משפחה״.

אני חושבת שיש למזוודה את האסוציאציה הקלה, הפשוטה, הנוחה והמגיעה לכל מקום. אולי הקופי לא הדוק לקריאטיב, אבל אם הוא סלוגן זה בסדר.
כך לדעתי, הלא קריאטיבית ולא קופירייטרית.

אני, כנציגת הפלנינג והאסטרטגיה הייתי מעבירה מודעה כזו הלאה בתרועות כבוד ליוצרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mnd;1035998:

תוסיף תג כמו של חברות התעופה עם כיתוב "תיק עליה למטוס" ויצאת קומפקטי.

• הוסף לסימניות
המזוודה לדעתי מסמלת את אריזת החפצים האישיים הנחוצים לאדם למשך היעדרות מהבית. מה שצריך - בפנים. מה שלא - נשאר בבית. היא קומפקטית לעומת דירת שלשוה חדרים עמוסה בשמאטעס. ויש בכלל מושג באנגלית travel light - לנסוע קל, דהיינו, לארוז רק את המינימום הנדרש.
וסליחה שהתערבתי לחכמים בפורום הזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה