שיתוף: ציור

• הוסף לסימניות
צוייר ידנית, השבוע ביום שלישי. צביעה בפוטושופ.
מה דעתכם?
הערות, הארות, אם יש...

קבצים מצורפים

• וועסטקליף.jpg
    וועסטקליף.jpg
    2.1 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מה שייחודי בזה הוא, שאף פעם לא עבדתי עם פוטושופ בשביל צביעת ציורים, ולא היה לי מושג באיזה אופן צובעים בו (כמובא באשכול דלהלן), אז מחוסר ברירה (וזמן:)) אלתרתי והמצאתי בעצמי שיטה חדשה (או שזו הוותיקה... אין לי מושג...) לצורך הצביעה.
התוצאה המוגמרת נראית בכלל לא רע...

אם נסכם את זה בקצרה: זו הציור הראשון שלי בפוטושופ, ללא ידע וללא הכשרה מקדימה כלשהי.

להרחבה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=296650

• הוסף לסימניות
מייעולה! השתמשת בשיטות שילוב נכון?
(רק שקצת מפריע לי קצת שצבע הפנים של התינוק נראה ירוק)

• הוסף לסימניות
איור טוב. פרספקטיבות מעולות. דווקא הצביעה עדינה ונעימה לעין.
יש בעיה עם היד של החסיד הפונה עם הפנים אלינו.
הילדים נראים קצת כמבוגרים, כמו"כ יש בעיה עם הידיים שלהם.

אם אתה מעוניין- יש לי מדריך לאיור ידיים אוכל לשלוח במייל. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;2329151:

תודה.
אני יודע שזה "ירוק". זה היה בגלל שהיה לי לחץ של זמן לא נורמלי לסיים, ובטעות נכנס לי הצבע רקע של הקיר לפנים שלו ושל הילדים (זה כבר היה צבוע בשכבה אחרת, באותו צבע של האנשים מצד שמאל, רק שהשכבה הזאת קפצה לי מעל).
רק אחרי ששלחתי שמתי לב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;2329151:

"שכבת שילוב"? מה זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים ליף;2329873:
איור טוב. פרספקטיבות מעולות. דווקא הצביעה עדינה ונעימה לעין.
יש בעיה עם היד של החסיד הפונה עם הפנים אלינו.
הילדים נראים קצת כמבוגרים, כמו"כ יש בעיה עם הידיים שלהם.

תודה.
מה הבעיה עם הידים של הילדים? הכוונה לכף היד או לתנוחה של הזרועות?

• הוסף לסימניות
הצביעה אולי טובה
אבל צריך לדעת לצייר
אי אפשר על רגל אחת יש הרבה מאד טעויות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה