שיתוף קבצים ב-SkyDrive

• הוסף לסימניות
כיצד ניתן לשתף קבצים עם מישהו בצורה כזו שהוא יוכל להוריד אותם, אבל רק הוא, ז"א, שהוא לא יוכל להעביר את הלינק להורדה למישהו אחר?

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
בס"ד

אם אתה נותן לו קישור אין לו מניעה להעביר אותו הלאה, אא"כ תזהיר אותו שלא יעביר הלאה וכו'.

אם אינו מייבין גדול אתה יכול לשלוח לו את הקישור בצורת קובץ 'קיצור דרך' שהוא צריך להוריד לשלחן העבודה. גם אז אין מניעה שהוא ישלח אותו לכל מאן דבעי.

אתה יכול להגביל אותו בזמן שבסיומו אתה מוחק או משנה את שם התיקייה.

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי יש אפשרות לשלוח את הקישור להורדה במייל. במהלך השליחה במייל יש אופציה לבחור "דרוש מכל מי שניגש לפריט זה להיכנס", השאלה היא האם האופציה הזו מונעת מבעל חשבון אחר (מלבד בעל החשבון עם מזהה האינטרנט דהמייל אליו שלחתי) להוריד דרך החשבון שלו, או שזה רק דורש ממנו להיות מחובר ולא משנה לאיזה חשבון.

מדף העזרה הזה לא הצלחתי להבין בוודאות את הכוונה.

• הוסף לסימניות
ברגע שמשהו הוריד את הקובץ הוא יכול להעביר למי שהוא רוצה ללא בעיה...
אתה יכול לאפשר לו רק לראות את הקובץ אבל גם אז אם הוא יכנס לפרטי הדף הוא יוכל להוריד ואז להעביר למי שהוא רוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;814708:
ברגע שמשהו הוריד את הקובץ הוא יכול להעביר למי שהוא רוצה ללא בעיה...
אתה יכול לאפשר לו רק לראות את הקובץ אבל גם אז אם הוא יכנס לפרטי הדף הוא יוכל להוריד ואז להעביר למי שהוא רוצה.

אני יודע שאפשר יהיה להעביר את הקובץ הלאה, אבל אני לא רוצה שהוא יוכל להעביר את הורדה שלי למישהו אחר. יותר נכון מדובר בקובץ של כמה ג"ב כך שאיני חושש שהוא יטרח להעלות אותו לרשת, אבל אני חושש שהוא יעביר את הקישור להורדה שלי למישהו אחר.
וזאת השאלה שלי, האם אפשר להגדיר שרק מישהו מסויים יוכל להוריד מהלינק שאני נותן לו?

• הוסף לסימניות
כפי שכתבו קודמי
גם אם תדאג לקישור הרי אחרי ההורדה הוא יוכל להעבירו למי שירצה

אפשר בדרך מעט ארוכה להגביל את השימוש של הקובץ לאותו מחשב של המשתמש בלבד
תצטרך לדעת מזהיים יחודיים של אותו מחשב ומשתמש

או להשתמש בהצפנת הקובץ ומי שתרצה שיוכל לצפות בתוכן יקבל קובץ רשיון זמני על ידך

• הוסף לסימניות
בגוגל דוקס אפשר לאפשר רק למי שמתחבר באמצעות חשבון ג'ימייל מוגדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;814783:
כפי שכתבו קודמי
גם אם תדאג לקישור הרי אחרי ההורדה הוא יוכל להעבירו למי שירצה

אפשר בדרך מעט ארוכה להגביל את השימוש של הקובץ לאותו מחשב של המשתמש בלבד
תצטרך לדעת מזהיים יחודיים של אותו מחשב ומשתמש

או להשתמש בהצפנת הקובץ ומי שתרצה שיוכל לצפות בתוכן יקבל קובץ רשיון זמני על ידך

תוכל לפרט יותר על רשיון זמני? האם זה משהו שפשוט לבצע?

• הוסף לסימניות
ישראל, לא בדיוק הבנתי מה הבעיה, אתה שולח לו קישור, וברגע שהוא אומר לך שהוא הוריד אתה מבטל את השיתוף על הקובץ.

• הוסף לסימניות
צודק, אבל עדיין יותר בטוח זה לשתף רק כתובת מייל אחת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;814848:
תוכל לפרט יותר על רשיון זמני? האם זה משהו שפשוט לבצע?

תחום הנושא הזה תלוי בתשלום
שקול שוב את המניעים ודחיפות הצרכים אם מצדיקים זאת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה