שיתוף קבצים לנוקיה c2-01

מצב
הנושא נעול.
תעלה את המניפסט (לא כקובץ אלא בהדבקה על הלוח) ואערוך אותו בס"ד.

Manifest-Version: 1.0
Ant-Version: Apache Ant 1.8.3
Created-By: 1.6.0_25-b06 (Sun Microsystems Inc.)
MIDlet-1: תפילון+,/book.png,MainMIDLet
MIDlet-Vendor: אורי הולנדר
MIDlet-Name: תפילון+
MIDlet-Version: 0.2.20
MicroEdition-Configuration: CLDC-1.1
MicroEdition-Profile: MIDP-2.0

Manifest-Version: 1.0
Ant-Version: Apache Ant
1.8.3
Created-By: 1.6.0_25-b06
(Sun Microsystems Inc.)
MIDlet-1: תפילון/,+
book.png,MainMIDLet
MIDlet-Vendor: Nokia‏
MIDlet-Name: ‏ivri calendar
MIDlet-Version: 8.87
MicroEdition-
Configuration: CLDC-1.1
MicroEdition-Profile:
MIDP-2.0

תנסה את זה.
עשיתי את זה בע"פ.
אם זה לא עובד-אפתח את הקובץ האורגינלי (לי אישית אין-אצטרך ללוות ממישהו).

אני חושב שה ivri תריך להתחיל עם אות גדולה, לא? Ivri

זכור לי בוודאות ש-‏ivri calendar‏ זה באותיות קטנות כל האותיות.

כן, ישנם כל מיני קבצים שתופסים מקום בפלאפון אך בגלריה לא תמצאם.
ב-MobiMB תמצא אותם באחד מתתי התיקיות ב-C:.
(למשל אם הגדרתם תמונה לאיש קשר, ומחקת את האיש קשר, התמונה יישאר איפשהו בזיכרון הפלאפון, אך בדוגמא הזאת, הפלאפון כן "תדווח" לך שזה תופס מקום תחת תמונות.)
לא יודע למה, אבל MobiMB לא קוראת לי את הפלאפון.
יש דרך למחוק את הקבצים דרך הפלאפון עצמו?

התקנתי את Nokia PC Suite אבל עדיין MobiMB לא קוראת לי את הפלאפון. אני צריך לעשות עוד משהו כדי שMobiMB יקלוט את הפלאפון?

תראה בתמונה
Capture.JPG

@א. פלוני, קרה לי גם כך (דיווחתי בזמנו כאן), ככל הנראה כשמפעילים ערכות נושא מהכרטיס הפלאפון שומר חלק מהתמונות בזיכרון הפלאפון, המחיקה אפשרית רק דרך המחשב (אולי גם איפוס הפלאפון, כמובן אחרי גיבוי) בתוכנת MobiMB, אני לא זוכר בדיוק איזה תיקיה זה היה כנראה c/hiddenfolder/themeactive.
תודה רבה מאד!!! הצלת לי את הפלאפון...
הקבצים באמת נשמרו בתיקיה שכתבת

ותודה גם ל @גויאבה שבעזרתו הצלחתי להפעיל את MobiMB

יש למישהו קובץ xml כשר של ועדת הרבנים עבור nokia 208 ? אני צריך להכשיר פלאפון לבחור ישיבה.
תודה רבה!

אפשר להוריד דרך הנתיב באנשי קשר (כמובן ממכשיר כשר):

file:///c:/predefhiddenfolder/predefmenus/menusettings.xml

מישהו פה הצליח להכניס כרטיס זיכרון לנוקיה 208 כשר אוגינל?
אם כן אם הוא יכול לעלות את מה שיש בכתובת הזאת
file:///c:/predefhiddenfolder/img1.gif

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה