יש לי אותה בעבריתהתוכנה הזאת קצת קשה לשימוש כי היא באנגלית אבל היא טובה ביותר
יש אפילו אפשות להשתלט על פלאפון אחר בעמצעות בלוטוס
ואפשר לדחוס קבצים לzip ולחלץ אם תצטרכו עזרה בשימוש תפנו אלי
אוכל בבקשה לקבל?יש לי אותה בעברית
התוכנה הזאת קצת קשה לשימוש כי היא באנגלית אבל היא טובה ביותר
יש אפילו אפשות להשתלט על פלאפון אחר בעמצעות בלוטוס
ואפשר לדחוס קבצים לzip ולחלץ אם תצטרכו עזרה בשימוש תפנו אלי
יש לי אותה בעברית
אוכל בבקשה לקבל?
אכתוב לך את האימייל שלי בפרטי
תודהלחלץ ולהכניס לפלאפון
עלתי את זה בקובץ דחוסתודה
אם אתה יכול בבקשה להעלות את זה ב zip
אני יודע אבל אני מעדיף אם אתה יכול בבקשה לעלות את זה שוב ב zipעלתי את זה בקובץ דחוס
זה איך שאלתי את זה זה קובץ zip ומכוץ זה אותו דבראני יודע אבל אני מעדיף אם אתה יכול בבקשה לעלות את זה שוב ב zip
טובזה איך שאלתי את זה זה קובץ zip ומכוץ זה אותו דבר
יש לך תוכנת חילץאיך בכלל מחלצים קובץ? אם אפשר הדרכה מפורטת כמה שיותר? אודה לכם אם יהיה גם תמונות...
תודה
אם אתה יכול בבקשה להעלות את זה ב zip
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים