להיות שיש שם וירוסלמה אני לא מצליח לפתוח את הקבצים בפלאפון ?
הוא כותב לי תבנית קובץ לא נתמכת
בבקשה מי יודע מה הבעיה ?
אני לא מצליח לשלוח
מה כוונתך
שלח לי בפרטי את המייל...אם תוכל אשמח גם אני לקבל
<מסוכן לפרסם מייל בצורה פומבית>
תודה רבה
[/QUOTE]אם תוכל לשלוח לי ואני הסרוק אותו
למייל <מסוכן לפרסם מייל בצורה פומבית>
שלחו לי את זה... ואני לא מצליח להוריד... אפשר הסבר מפורט? ראה תמונות מצורפות....יש לך תוכנת חילץ
אם יש לך זה ע"י מקש ימני - חלץ לכאן
אם אין לך תתקין מפה
Winrar (עברית) – תוכנות להורדה
softwares.center
הרבה מהקבצים שמורידים הם דחוסים... צריך לחלץ אותם... שלחו לי קישור לתוכנה לחילוץ קבצים ואני לא מצליח להתקין אותה. מה לעשות? האם כדי להתקין אותה צריך ללחוץ על יס - yes ראה התמונות לעיל...לא הבנתי
ודאי
מה? אז איך אני מחלץ את הקבצים? ללחוץץ על יס? ראית את התמונות? אני מפחד, המחשב של ההורים שלי...!כך זה תמיד שמתקינים תוכנה
יש מצב להסבר?יש אפשרות אבל זה קצת מסובך
אפשר עזרה?שלחו לי את זה... ואני לא מצליח להוריד... אפשר הסבר מפורט? ראה תמונות מצורפות....
אחרי שאני מוריד אני עושה פתח ואז המסך מחשיך ויש איזה משהו באנגלית וא"א לצלם מסך אז צילמתי ב c2...
זה דחוף!! אני לא מצליח לחלץ כלום...
ואז אין לוח עברייש אפשרות בC2 לעלות את המצלמה מהמקש העליון על ידי שמוציאים את הכרטיס ומסריטים עד שנגמר המקום ואז מוחקים את הלוח העברי וישירות נכנסים למצלמה אם זה עבד תגיבו
יש לך תוכנה? אם כן אשמח שתביא ליואז אין לוח עברי
עדיף לשנות תפריט אם תוכנה ושלום ואז לשנות את הקיצורים במקום למחוק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים