דרוש מידע שיתוף "קופסא מתפוצצת" ערכת הערכה לבעל

• הוסף לסימניות
חיפשתי בכמה חנויות את הקופסא?
מישהי בדקה אולי יש בקופסקית- בעזרא פינת נחמיה בבני ברק?
או לחילופין, איפה אפשר להשיג בבית שמש?
שוקה סטוק באוסם
חנות סטוקים (לא זוכרת בדיוק את השם) מתחת ליש חסד שלמה המלך

לא בדקתי בדיוק גדלים אבל היה מבחר

• הוסף לסימניות
יש לך אפשרות לשלוח לי את הקבצים במייל?
חלקם ממש יעזרו לי
אין מילים
R0527119825 גימייל
ממש תודה

• הוסף לסימניות
ולא קיבלתי תשובה עדיין עם איזה דבק הדבקת את הדפים המעוצבים לדפנות
ולא ראיתי ששאלת:)
דבק שקוף נוזלי שהיה לי בבית אז ככה מרחתי ממש קצת

• הוסף לסימניות
חשבתי על רעיון, לא יודעת עדיין איך אבצע בדיוק
לסבתותגננות ):לשים באמצע מאג, כוס תרמית לקפה וכן על זו הדרך. על ארבעת הדפנות תמונות של ארבעת ילדי
ולכתוב תודה שאתם עוטפים אותנו בחום.
לשכנים ומכרים: אפשר לעשות רעיון של ארבע מצוות היום בפורים -משלוח מנות, מגילה משתה ושמחה ומתנות לאביונים
על כל דופן משהו שקשור למצוה אחת לדוג' מתנות לאביונים - מטבעות שוקולד.

• הוסף לסימניות
לסבתותגננות ):לשים באמצע מאג, כוס תרמית לקפה וכן על זו הדרך. על ארבעת הדפנות תמונות של ארבעת ילדי
לשכנים ומכרים: אפשר לעשות רעיון של ארבע מצוות היום בפורים -משלוח מנות, מגילה משתה ושמחה ומתנות לאביונים
השקעות בשביל השכנים

• הוסף לסימניות
יודית ,
כשנכנסים לאתר קנבה הוא מבקש בכל מקרה להזין כרטיס אשראי גם אם זה לחינם ל 30 יום ?

• הוסף לסימניות
יודית ,
כשנכנסים לאתר קנבה הוא מבקש בכל מקרה להזין כרטיס אשראי גם אם זה לחינם ל 30 יום ?
אני אפפעם לא עשיתי פרימיום יש הרבה דברים יפים בחינם שם
גם הרבה פעמים אני מביאה מפריפיק תמונות ורקעים חינמי ואז מעלה לקנבה
(צריך לפעמים להסיר רקע וכו אבל לא מסובך)
מאמינה שהם מבקשים ממך אשראי כדי שאם תשכחי לבטל אחרי 30 יום אז יגבו לך

• הוסף לסימניות
אני חשבתי לשים בונבונים על דופן אחת- על כולה
בדופן שניה לשים איזה מגנט או משהו כזה עם כיתוב
בדופן שלישית לשים מפיץ ריח חשמלי - ראיתי משהו חמוד ב20 ש"ח
בדופן הרביעית- נתקעתי...
ובתחתית - אפשר לשים משהו שיסמל את עניין של היציבות, מוביל ת הבית וכדו'
יש למישהו רעיון???

את הרעיון של עוטפים בחום - ממש אהבתי!
צריך עוד רעיונות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה