כללי שיתוף >>> קטלוג חורף לחנות היוקרה - בלובל

• פותח הנושא chr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מצטערת, אך ממש לא קשור אלי.
החנות חרדית כמובן, אך לא מייצרת.
מדובר ביבוא מחברות גדולות, והתמונות לא צולמו בארץ

חבל כי שווה להם להשקיע בצילומים משלהם
זה ממש ממש לא מתאים
ובכלל, איך אני אמורה להלביש לתינוקת למשל אוברול חשוף רגליים במזג אויר קר?לא רואה הגיון בסגנון הבגדים האלה לחורף.
גם השמלות הקצרצרות של הבנות, איך הם חושבים שמישהו יחשוב לקנות אותם? רק שולי הציבור שלנו מלבישים שמלות כ"כ קצרות.

• הוסף לסימניות
מצטערת, אך ממש לא קשור אלי.
החנות חרדית כמובן, אך לא מייצרת.
מדובר ביבוא מחברות גדולות, והתמונות לא צולמו בארץ
נשמע לי מוזר,
כי מי בחו"ל לובש חלוקי שבת?
זה מוצר חרדי-חסידי קלאסי.
כל כך לא גויי
בניגוד גמור לתמונות הצורמות.

• הוסף לסימניות
עיצוב מיוחד! ממש יפה בהצלחה!

• תודה
Reactions: chr
  • הוסף לסימניות
העיצוב מקסים במיוחד!
משתתפת בתסכולך שברור לי שהרגשת כשהשקעת השקעה ניכרת כל כך על בסיס חומר גלם צורמני וחסר חן יהודי שכזה...
ברור לי שאני אישית הייתי נמשכת הרבה יותר לקניה אם הדוגמנים היו משלנו.

• הוסף לסימניות
הקטלוג מדהים!!!
משדר יוקרה וייחודיות.

נשמע לי מוזר,
כי מי בחו"ל לובש חלוקי שבת?
זה מוצר חרדי-חסידי קלאסי.
כל כך לא גויי
בניגוד גמור לתמונות הצורמות.
באמת הילדה עם התמונות של החלוק לא מדגמנת בבגדים נוספים (או שפספסתי?)

סתם כך מדהים לראות איך בולטים תווי הפנים הגויים, כ"כ שונה מהיהודים! (כולל החילונים).

• תודה
Reactions: chr
  • הוסף לסימניות
חשוב לי מאד להבהיר את הנקודה שהעליתם בעניין הדוגמנים ואורך הבגדים:
אופי החנות חרדית וכשרה למהדרין מן המהדרין - קהל רב מהלקוחות הקבועים שלהם הם השכבה הגבוהה בציבור החסידי השמור מאד.
כל הקולקציה מוקפדת ומותאמת לפי כל גדרי ההלכה והצניעות המקובלת בתקנונים המחמירים ביותר.
מבחינת אורכים- כל השמלות הן באורך מצוין (ובענין הזה התמונות הן להמחשה בלבד במציאות הן מזמינות לפי סנטימטרים)
הצבעים- הדגישו לי שאין צבע אדום בחנות וכד'- מה שנראה כך הוא בורדו...
וכן הלאה...
החברות המייצרות בחלקן חרדיות אמריקאיות וחלקן בייצור גויי מתאים לציבור החרדי
והן מצלמות את הבגדים, הן אלו שבחרו את הדוגמנים וכו'..
והמלצתכן לעשות צילומים מחדש ולהתאים לקהילתנו כמובן נשקלה עוד קודם בכובד ראש,
אך כרגע משיקולים שונים עדיין לא הגיעו לזה.

• הוסף לסימניות
חשוב לי מאד להבהיר את הנקודה שהעליתם בעניין הדוגמנים ואורך הבגדים:
אופי החנות חרדית וכשרה למהדרין מן המהדרין - קהל רב מהלקוחות הקבועים שלהם הם השכבה הגבוהה בציבור החסידי השמור מאד.
כל הקולקציה מוקפדת ומותאמת לפי כל גדרי ההלכה והצניעות המקובלת בתקנונים המחמירים ביותר.
מבחינת אורכים- כל השמלות הן באורך מצוין (ובענין הזה התמונות הן להמחשה בלבד במציאות הן מזמינות לפי סנטימטרים)
הצבעים- הדגישו לי שאין צבע אדום בחנות וכד'- מה שנראה כך הוא בורדו...
וכן הלאה...
החברות המייצרות בחלקן חרדיות אמריקאיות וחלקן בייצור גויי מתאים לציבור החרדי
והן מצלמות את הבגדים, הן אלו שבחרו את הדוגמנים וכו'..
והמלצתכן לעשות צילומים מחדש ולהתאים לקהילתנו כמובן נשקלה עוד קודם בכובד ראש,
אך כרגע משיקולים שונים עדיין לא הגיעו לזה.
אז לפחות לא להראות את הצילמי האלה לקהל המוקפד...
או לסנן
או לשים כיפה

ובלי קשר לכך-הרמה מקצועית מאוד!!

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לכל הנ"ל.
ואת מעצבת מטריף!

• הוסף לסימניות
העיצוב שלך מדהייםםםם.
מושלם ממש.

לא הייתי קונה שם בגלל מה שאמרו, אבל זה לא קשור אלייך...

• הוסף לסימניות
אז ככה לגבי העיצוב מצטרפת לכולם, מדהים, נקי, מוקפד ומקצועי!!

לגבי התמונות.. לדעי זה הפספוס בכל הקטלוג הזה.
כי בתור אמא שמורה שקפידה על צניעות (כפי שציינת את קהל היעד)
לאחר הבטה בקטלוג לא הייתי הולכת לרכוש בחנות הזאת ממש כך.

ולמה?
כי אני מעיינת בקטלוג לצורך התרשמות האם לקנות לחורף הקרב בחנות הספיציפית,
ואז כאשר אני רואה את הלך הדברים.. האורך הצבע וכד' אני מבינה שזה לא עבורי
וחבל כי דווקא את קהל היעד הם מפספסים.
התחושה בקטלוג נותן הרגשה שזה לא שמור ולא חרדי בעליל.

אין תמונות? אז אין קטלוג, אבל למה להרוס?

וכמובן שזה לא את, את זה את יכולה להעביר לבעל העסק..
לשנה הבאה בכל אופן :)

• הוסף לסימניות
תודה לכן,

אז ככה לגבי העיצוב מצטרפת לכולם, מדהים, נקי, מוקפד ומקצועי!!

לגבי התמונות.. לדעתי ....
כי אני ...
התחושה ...

וכמובן שזה לא את, את זה את יכולה להעביר לבעל העסק..

זאת הסיבה שהעליתי את הקטלוג בקהילת מעצבים גרפים ולא באיש את רעהו והדגשתי שמעוניינת בחוות דעת על העיצוב ולא על תוכן הקטלוג.
התדיינו בעניין מספיק,
מבקשת שכל אחת את דעותיה תחושותיה והחלטותיה בענין תשמור לעצמה לא חושבת שכאן המקום המתאים, וכל אשר תעשה תצליח.

• הוסף לסימניות
תודה לכן,

זאת הסיבה שהעליתי את הקטלוג בקהילת מעצבים גרפים ולא באיש את רעהו והדגשתי שמעוניינת בחוות דעת על העיצוב ולא על תוכן הקטלוג.
התדיינו בעניין מספיק,
מבקשת שכל אחת את דעותיה תחושותיה והחלטותיה בענין תשמור לעצמה לא חושבת שכאן המקום המתאים, וכל אשר תעשה תצליח.

אוקיי... סליחה על הדיון המלבב.
תחילה לא תכננתי להגיב אבל בעקבות הדיון המתפתח הרגשתי צורך להגיב (מהאלו שמביעות אחרי כולן, ובסוף נופלים עליהן.. :( מזכיר לי את השובבות בבי"ס שגורמות לבלאגן והנגררות תמיד מקבלות את הנזיפה בסוף...)

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה משהו אחד -
כל אלה שהצהירו שהם לא יקנו בחנות בגלל הקטלוג -
הן גם לא קונות בנקסט ודומיו?
זה לא משנה איפה הם יקנו ומה יעשו
העיקר יחנכו אחרים ויהוו דוגמא של צדיקות בפורום

• הוסף לסימניות
חייבת לומר
גם דעתי לגבי הילדים בתמונות לא נוחה ועוד יותר מזה בקהילת הצלמים שאני מאוד אוהבת לפלוש אליה אני לא מלייקת אם התמונה לא ראויה בעיני
ובכל זאת לא אכתוב זאת כאן כי פה ביקשו הבעת דעה לגבי העיצוב, והעיצוב כמו שכבר כתבתי מיוחד ומעורר השראה
הגיע הזמן להפריד בין דברים!

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה משהו אחד -

בדיוק מה שרציתי לשאול.
נכון, התמונות צורמות. אבל אין כאן חוסר צניעות אלא גויים (שגם נראים כאלה, כמה מפתיע) ושמלות מעל הברך. אם אומרים לכם שהבגדים יכסו את הברך של הבת שלכם, מה הקשר להחרים את החנות? נשגב מבינתי.

הרבה קודם הייתי מחרימה כמה חנויות ישראליות שהפרסומות שלהן לא צנועות בעליל ונזעקות מכל פינה בקניון. למעשה, כבר זמן מה שאני רוצה לפתוח עצומה נגד אחת מסויימת שהגזימה לגמרי והמון חרדים קונים בה. פשוט עוד לא החלטתי אם לפתוח עצומה כזו זה גם חוסר צניעות מסויים.

הקטלוג יפיפה בלי קשר, עבודה נהדרת!
וגם הבגדים יפים מאד בעיני.
מקווה שיקחו אותך גם לקטלוג עם הדוגמנים החרדים (וכמובן, תתאימי את הקטלוג לעיר. כן? פעם פאות חסידיות, פעם מאחורי האזניים. שהכל יהיה 'משלנו')

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה משהו אחד -
זה לא נכון. כשאני קונה בנקסט אני משלמת את המחיר של נקסט, ויודעת שהמחיר של זה כולל גם כאלו תמונות, וגם להתאמץ לפעמים ולתקן את הבגד שיתאים לי בתור אישה חרדית.
כשמדובר בחנות חרדית, שלפי המיתוג שלה נראה שהיא לא חנות זולה, ושמשלמים בה יותר ממה שאת משלמת בזארה, וכו'. אני מצפה שאם אני משלמת יותר כי זה חנות חרדית. מותר להם לכבד את עצמם ולצלם עם דוגמנים חרדים.
עדיין לא הייתי מחרימה בגלל זה חנות. אבל זה אכן צורם

• הוסף לסימניות
זה לא נכון. כשאני קונה בנקסט אני משלמת את המחיר של נקסט, ויודעת שהמחיר של זה כולל גם כאלו תמונות, וגם להתאמץ לפעמים ולתקן את הבגד שיתאים לי בתור אישה חרדית.
כשמדובר בחנות חרדית, שלפי המיתוג שלה נראה שהיא לא חנות זולה, ושמשלמים בה יותר ממה שאת משלמת בזארה, וכו'. אני מצפה שאם אני משלמת יותר כי זה חנות חרדית. מותר להם לכבד את עצמם ולצלם עם דוגמנים חרדים.
עדיין לא הייתי מחרימה בגלל זה חנות. אבל זה אכן צורם
תראי, אני מכירה את החנות ואת בעליה, גרה לידם.
משפחה חסידית +
היא מיבאת בגדי יוקרה (סוג דולי בול ודומיו)
ובחנות יש לה את הקטלוגים של החברה.
היא לא עשתה צילומים עם הבגדים - אלא לקחה את הדגמים שהביאה ועשתה מזה קטלוג (מהמם. יש לציין.)

וכן, אני חושבת שמי שמפריע לך תמונות של דוגמנים - זה לא קשור למחיר או לסחורה.
אם זה מציק - אז אל תקנו לא בזארה, לא בפוקס ולא בקסט ודומיו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת